Detail fra EDC

Søndergade 17

9690 Fjerritslev

1.875.000 kr.

Brugerejendom - 698 m²

Velbeliggende ejerlejlighed centralt i Fjerritslev i flot og velholdt rød­sten­se­jen­dom

Ejer­lej­lig­he­den er opført i 2001 med facade i røde mursten og udgør et areal på 698 kvm der er anvendt af Netto til dag­lig­va­re­for­ret­ning. Netto fraflytter ejendommen marts 2019 for at etablere sig i andet større lejemål i byen.

Ejer­lej­lig­he­den er beliggende på hjørnet af Søndergade og Parkvej med stor synlighed centralt i Fjerritslev med busterminalen, Meny, og Sparekassen Vendsyssel som nabo.

Indretningen er med vindfang, stort butiksareal med lyst klinkegulv og fast grundbelysning, lager, kølerum, teknikrum, kontor, personalerum/kantine samt toilet.
Der er gode par­ke­rings­for­hold i nærområdet.

Jf. lokalplanen ”40 rutebilstation og Netto” må ejendommen anvendes til centerformål. Der må i området etableres butikker, boliger og par­ke­rings­plads samt busterminal med dertil naturligt tilhørende ser­vi­ce­fa­ci­li­te­ter.

Fjerritslev er aktiv by med med 3.458 indbyggere (2018). Byen hører til Jammerbugt Kommune og ligger i Region Nordjylland. Fjerritslev er beliggende 16 kilometer vest for Brovst og 42 kilometer øst for Thisted. I Fjerritslev har flere dag­lig­va­re­for­ret­nin­ger, aktivt foreningsliv, skole samt Fjerritslev Gymnasium.

• 698 kvm ejerlejlighed
• Opført i 2001
• Gode par­ke­rings­for­hold i nærområdet
• Centralt i Fjerritslev