Ejerlejlighedsejendom fra EDC

Pakkerivej 14

8000 Aarhus C

4.000.000 kr.

Investering - 115 m²

In­ve­ste­rings­ejer­lej­lig­hed på den gamle fiskerihavn i Aarhus

• Er­hverv­se­jer­lej­lig­hed på Pakkerivej – den gamle fiskerihavn i Aarhus
• Området er præget af restauranter, fi­ske­for­ret­ning og madproduktion
• Udlejet til røgeri, grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet
• En god in­ve­ste­rings­ca­se med nem administration
• Attraktivt afkast på 7,14%

Ejer­lej­lig­he­den er beliggende i et mindre byg­nings­kom­pleks, hvor virksomheder indenfor fi­ske­in­du­stri­en ligger side om side.

Bygningen er opført i røde mursten og i 2 etager. Taget er beklædt med tagpap. Vinduerne er med termoglas. Ejer­lej­lig­he­den er indrettet med et mindre forrum, hvorfra der er adgang til toilet og til et mindre pro­duk­tions­lo­ka­le. Der er ligeledes dør med indgang til trappe op til ejer­lej­lig­he­dens 1. sal, hvor der er indrettet kontorlokale.

Ejer­lej­lig­he­den, der er udlejet til Einar Christensen Fiskerøgeri ApS, ligger på den gamle fiskerihavn i Aarhus. Røgeriet blevet grundlagt i begyndelsen af 1900-tallet, og siden er håndværket og opskrifterne gået i arv mellem tre generationer af røger-familien Christensen.

Lejemålet kan af både lejer og udlejer opsiges med 6 måneders varsel, årlig lejeregulering er net­top­ri­sin­deks og der er hverken fremleje eller afståelsesret.'

Den gamle fiskerihavn har de senere år haft en spændende og meget positiv udvikling. Området tager sin begyndelse på Fiskerivej, hvor der de senere år er blevet etableret ølbryggeri med servering af både øl og vin, herudover andre pu­bli­kums­o­ri­en­te­re­de aktiviteter, og der er etableret promenade, så områdets brugere og gæster kan gå ture og nyde miljøet.

Et af byens bedste spisesteder og en fi­ske­for­ret­ning ligger også i området, hvor det originale område på Pakkerivej med virksomheder indenfor madproduktion (primært omhandlende fisk) er beliggende.

Bygningerne står praktisk talt helt ud til kajkanten, hvor lystbådene ligger fortøjet. Området har som nævnt haft en særdeles positiv udvikling igennem de senere år, dette primært på baggrund af alt nybyggeriet på Aarhus Ø, som ligger på modsatte side af havnebassinet

Afstand til

  • Østbanetorvet370 m
  • Hjortholmsvej/Dagmar Petersens Gade (Aarhus Kom)448 m
  • Aarhus H2,3 km
  • 501 - Århus Syd Motorvejen6,8 km

Nøgletal

Adresse
Pakkerivej 14
Sagsnr.
811002535
Ejendomstype
Ejer­lej­lig­hed­s­e­jen­dom
Handelstype
Investering
Pris
4.000.000 kr.
Afkast
7,14 %
Etageareal
115 m²

Arealer

Erhvervsareal
115 m²
Etageareal
115 m²

Økonomi

Pris
4.000.000 kr.
Pris/m²
34.783 kr.
Lejefaktor
12.23
Lejeindtægt
327.196 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
2.845 kr.
Årlige driftsudgifter
48.125 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
418 kr.
Afkast
7,14 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Ja
Moms­re­gi­stre­ret
Ja

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1940
Omfattet af energimærke
Nej