Ejerlejlighedsejendom fra EDC

Rosenkrantzgade 2

8000 Aarhus C

12.900.000 kr.

Projektejendom - 514 m²

Projektejendom med potentiale og central beliggenhed

• Projektejendom med central placering lige overfor Ru­te­bil­sta­tio­nen
• Stueetagen er udlejet, men ellers overtages ejendommen i tom stand
• Forslag til udnyttelse af byggeret (ej godkendt) med 136 m² bolig og 27 m² erhverv
• Markant hjørneejendom med et væsentligt uudnyttet potentiale
• Et af midtbyens fremtidige ud­vik­lings­om­rå­der

Ejendommen har pudset facade, sadeltag belagt med røde teglsten og termovinduer i dannebrogsstil. Den er opdelt i 4 ejer­lej­lig­he­der, en på hver etage og anvendelsen af de enkelte etager er følgende: Stueetagen er indrettet og udlejet til restaurant. 1. salen har tidligere været anvendt til tandlægeklinik og overtages i tom stand uden sæ­rin­dret­nin­ger. 2. salen har tidligere været anvendt til psy­ko­log­prak­sis og overtages i tom stand. 3. salen
er indrettet til bolig og overtages i tom stand. Boligen fremtræder nyistandsat og i rigtig lækker stil. Stor gammel bagtrappe, der med fordel vil kunne søges inddraget. Herudover kælderetage. Der er en mindre bygning med glasfacader som vurderes værende til nedrivning.

Ejendommens grundareal anvendes også som gennemkørsel for naboejendommen Fredensgade 46, og der kan derfor ikke laves en ny bygning, der fuldt dækker facadehullet mellem Ro­sen­krantz­ga­de 2 og 4. Derfor skal der ved et eventuelt nybyggeri etableres portåbning (se forslag, ej godkendt, til udnyttelse af byggeret).

Generelt trænger ejendommen til nogen renovering, hvilket naturligt vil kunne gennemføres i forbindelse med udvikling af ejendommen i øvrigt.

Ro­sen­krantz­ga­de 2 ligger på hjørnet af Ro­sen­krantz­ga­de og Fredensgade, lige overfor Ru­te­bil­sta­tio­nen i Aarhus C.

Placeringen er meget central i byen, tæt på både shop­ping­om­rå­der, restauranter og offentlig transport. Området omkring ru­te­bil­sta­tio­nen byder på en blanding af moderne bygninger og ældre arkitektur, her er kort afstand til gågader med butikker, cafeer, Bruuns Galleri og kulturelle seværdigheder.

Der er også parker og grønne områder i nærheden. Alt i alt er beliggenheden omkring Ro­sen­krantz­ga­de 2 dynamisk, livlig og bekvem, og den gode beliggenhed understøtter pro­jek­t­ud­vik­lings­po­ten­ti­a­let på ejendommen

Afstand til

  • Aarhus Rutebilstation114 m
  • Aarhus H319 m
  • Aarhus H448 m
  • 501 - Århus Syd Motorvejen4,6 km

Nøgletal

Adresse
Ro­sen­krantz­ga­de 2
Sagsnr.
810002778
Ejendomstype
Ejer­lej­lig­hed­s­e­jen­dom
Handelstype
Projektejendom
Pris
12.900.000 kr.
Etageareal
514 m²
Kælder
100 m²

Arealer

Grundareal
245 m²
Bebygget
136 m²
Erhvervsareal
408 m²
Etageareal
514 m²
Kælder
100 m²

Økonomi

Pris
12.900.000 kr.
Pris/m²
25.097 kr.
Årlige driftsudgifter
114.600 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
223 kr.
Afkast
0,10 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1900
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D