Ejerlejlighedsejendom fra EDC

Silkeborgvej 94B kl

8000 Aarhus C

1.600.000 kr.

Brugerejendom - 118 m²

Brugerejendom beliggende i Aarhus C

• Beliggende på attraktiv beliggenhed i Aarhus C
• Gode eks­po­ne­rings­mu­lig­he­der mod Silkeborgvej
• Anvendelse til detail eller kontor
• Rummelig og god loftshøjde
• 2 sammenlagte ejer­lej­lig­he­der
På Silkeborgvej 94 sælges denne er­hvervs­lej­lig­hed, med god synlighed direkte ud mod Silkeborgvej. Er­hverv­se­jer­lej­lig­he­den er udstykket som selvstændig er­hvervs­lej­lig­hed og er beliggende i en ejendom med 3 etager beboelse plus tagetage.
Er­hvervs­lej­lig­he­den er indrettet med rumopdelte kontorer, toilet og tekøkken. Lejligheden fremstår generelt i god stand med godt lysindfald fra de store vinduespartier. Vin­du­es­par­ti­er­ne kan evt. bruges til eksponering af kontor eller butik. Der er adgang til bagtrappen som benyttes af ejendommens andre beboere.
Er­hvervs­lej­lig­he­den er velegnet som in­ve­ste­rings­ca­se, eller brugerejendom for kontor- eller de­tail­virk­som­he­den.
Er­hvervs­lej­lig­he­den er beliggende få minutter fra Midt Byen og har gode offentlige trans­port­mu­lig­he­der direkte ved døren. Lejligheden er beliggende med god synlighed, direkte ud mod Silkeborgvej hvor flere tusinde af bilister dagligt kører forbi. Der er gode par­ke­rings­mu­lig­he­der i området.