Erhvervsgrund fra EDC

Gammel Slangerupvej 4

3600 Frederikssund

9.730.800 kr.

Brugerejendom - 32.436 m²

Unik erhvervsgrund i Vinge, Frederikssund - Perfekt Investering!

Beliggenhed:
Denne exceptionelle erhvervsgrund på imponerende 32.436 m² ligger strategisk placeret i det nye og spændende område Vinge i Frederikssund. Med nærhed til den kommende Fre­de­riks­sunds­mo­tor­vej bliver dette område et knudepunkt for erhvervslivet, og din virksomhed kan nyde godt af denne enestående beliggenhed i Nordsjælland.
Grundarealet er en del af en større samlet grundareal. Sælger sørger for udstykning af grunden og aftalen er betinget af at den resterende jord sælger ejer, som er tilknyttet stuehuset, bliver overført til en af sælgers andre ejendomme i området.

Byg­ge­po­ten­ti­a­le:
Grunden byder på en be­byg­gel­ses­pro­cent på 50%, hvilket giver dig rig mulighed for at udnytte pladsen optimalt. Den maksimale byggehøjde er fastsat til 15 meter, hvilket giver masser af frihed til at skabe en imponerende er­hvervs­byg­ning. På grunden ligger der pt. en ældre ejendom, med en enkelt lejer der bor der indtil ejendommen skal rives ned. Ejendommen skal nedrives for købers regning. Såfremt man ikke selv har brug for hele arealet vil
dette kunne udstykkes i flere erhvervsgrunde.
Køber skal stå for udarbejdelse af lokalplan i samarbejde med kommunen og afholder alle omkostninger hertil.

An­ven­del­ses­mu­lig­he­der:
Ifølge notatet for planrammen er dette område dedikeret til erhverv og tilhørende administration m.m. Denne grund giver dig derfor chancen for at etablere din virksomhed i et dynamisk miljø, samtidig med at du har plads til nødvendige faciliteter.

Byzone og Begrænsninger:
Arealet bliver indlagt i byzone, hvilket sikrer adgang til byens infrastruktur og faciliteter. Det er dog vigtigt at nævne, at bo­li­ge­tab­le­rin­ger ikke er tilladt i dette område, hvilket opretholder områdets er­hvervs­mæs­si­ge fokus.

Invester i Fremtiden:
Med Vinge som et af Frederikssunds mest lovende ud­vik­lings­om­rå­der og den kommende mo­tor­vejs­for­bin­del­se i nærheden, er denne erhvervsgrund en
investering i fremtiden. Sikre din virksomheds vækst og synlighed ved at blive en del af dette blomstrende er­hvervs­sam­fund.


Afstand til

  • Frederikssund St.4,1 km
  • 16 - Hil­le­rød­mo­tor­vej­en18,2 km

Nøgletal

Adresse
Gammel Slangerupvej 4
Sagsnr.
342345713
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Brugerejendom
Pris
9.730.800 kr.

Arealer

Grundareal
32.436 m²

Økonomi

Pris
9.730.800 kr.
Pris/m²
300 kr.
Vurderingsår
2020

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej