Erhvervsgrund fra EDC

Åderupvej 4-6

4700 Næstved

3.200.000 kr.

Projektejendom

Centralt beliggende projektgrund - Nyt ar­ki­tekt­for­slag foreligger

• Køber gøres opmærksom på at ejendommen udbydes som projektgrund, dermed forventes pålagt moms ved handlen

• Grunden er beliggende i tætbefolket område i Næstved Syd - med god synlighed fra Vordingborgvej

• Der er mulighed for at opføre nyt er­hvervs­byg­ge­ri på grunden

• Sælger deltager gerne helt eller delvist i projektets udformning og løsning

• Ar­ki­tekt­pro­jek­tet på tre separate bygninger, er tegnet så det udnytter den maksimale be­byg­gel­ses­pro­cent på 50%

• Projektet åbner ligeledes op for muligheden for opdeling i er­hverv­se­jer­lej­lig­he­der såfremt dette ønskes

• Køber forestår nedrivning og bortskaffelse af nuværende bygning

Vordingborgvej i Næstved er en af de mest trafikerede indfaldsveje til Næstved Centrum, og den nye bygning vil få en meget synlig og markant facade mod netop Vordingborgvej.

Projektet fra Skælskør Arkitekterne ligger op til tre individuelle bygninger, der kan opføres således at de hver især udgør en del af en ”hestesko”. Mellem bygningerne er der sikret gode adgangsveje for besøgende/gæster til bygningernes lejere, samt udeområde med grønne pladser og mulighed for behageligt ophold, eller til brug for træ­nings­ak­ti­vi­te­ter eller lignende.

Par­ke­rings­om­rå­der­ne er lagt ud for hver enkelt bygning, således den enkelte bygning nemt kan tilgås, også for evt. gangbesværede.

Sundhedshus/Domicil:
Ejendommen er oplagt som sundhedshus, til liberalt erhverv, behandlere, motion/fitness eller et ganske godt kontor/administration/domicil for revisor, bank, advokat, forsikring eller lignende.
Ved behov, vil der relativt simpelt kunne skabes udendørs løsning med lift/elevator til 1. salen, på en eller flere af bygningerne.
Alle bygninger er indrettet - med mulighed for stor fleksibilitet - i 2 plan, med åbne kontorer, møderum, motionssale eller lignende.

Ho­tel­lej­lig­he­der:
En anden og meget interessant mulighed vil være at indrette en af bygningerne til ho­tel­lej­lig­he­der, som er meget efterspurgt i de fleste større provinsbyer. Ho­tel­lej­lig­he­der­ne kan anvendes som genhusning, til turister eller andre med kortvarige behov for overnatning. I forbindelse med hotellejlighed skal det sikres at gældende regler overholdes, ift. overnattende gæster i bygningerne, og at den gode indretning tager højde for dette. Det har ar­ki­tekt­for­sla­get også tænkt ind i projektet.

Er­hvervs­grun­den:
Grunden er næsten kvadratisk, og har fine adgangsforhold på begge sider, hvor der i dag er indkørsel til gode naboejendomme. Der er stort set ingen terrænforskel rundt på grunden, og selve grunden ligger højt ift. kanalen/Næstved havnebassin.

De store indfaldsveje til Næstved er hhv. Ringstedgade, Slagelsevej, Præstøvej, Køgevej og Vordingborgvej.

Krydset ved Vordingborgvej/Åderupvej er særdeles befærdet i den sydlige del af Næstved - og som genbo til denne grund/kommende er­hvervs­byg­ning, ligger en stor og attraktiv Netto forretning.

Hele området omkring havnen i Næstved, Åderupvej, Fejøvej og Vordingborgvej - er under stor og god forandring i disse år. Stacy’s Diner er flyttet ind i topmoderne og nyopførte re­stau­rant­lo­ka­ler lige ned til kanalen, kun godt 200 meter fra denne erhvervsgrund på Åderupvej.

Der ligger flere virksomheder i området, som nærmeste naboer, eks. Europcar, Netto, Dansk Metal, Danmarks Radio mfl.

Kun godt 500 meter fra Åderupvej, ligger Sct. Jørgens Parken med mere end 650 lejligheder samt et stort indkøbs/butikscenter - der trækker mange kunder/besøgende til området alle ugens 7 dage.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (0)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Facadelængde (0 m)

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)

Afstand til

  • Ærøvej (Åderupvej)85 m
  • Næstved St.2,2 km
  • E 4717,2 km

Nøgletal

Adresse
Åderupvej 4-6
Sagsnr.
47301527
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Projektejendom
Pris
3.200.000 kr.

Arealer

Grundareal
3.878 m²

Økonomi

Pris
3.200.000 kr.
Pris/m²
825 kr.
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1925 / 1989
Omfattet af energimærke
Nej