Erhvervsgrund fra EDC

Stenlængegårdens Kvarter 150

4700 Næstved

I licitation

Licitation/Udbud - 1.482 m²

OFFENTLIGT UDBUD • Projektejendom i nyt boligområde

• Budfrist kl. 12.00 den 15. maj 2024

• Pro­jek­t­ud­vik­lings­e­jen­dom til beboelse

• Attraktivt nyt boligområde

• Gode trafikale forhold

• Tæt på skole, ny svømmehal og natur

Ejendommen består af et hovedhus på 402 m² i 1½ plan og tilhørende gårdlænger med et samlet areal på 1.080 m² beliggende på en grund der er 7.342 m².

Bygningernes samlede areal på 1.482 m² er aktuelt registreret til erhvervsmæssig anvendelse (bygning til undervisning og forskning) og har senest været anvendt til kommunale formål af forskellig social karakter. Hovedhuset er opført i 1832 med til-/ombygning i 1983 og hviler på et kam­pe­stens­fun­da­ment med ydervægge i mursten og tagdækning med røde vingetegl.

Huset har klassiske dan­ne­brogs­vin­du­er og to ind­gangs­par­ti­er med tilhørende ankomsttrapper i sten samt en haveudgang. I den ene gavl er der desuden ståltapper til 1. sal. og på langsiden karnap med fransk altan. Vinduerne på sydsiden er delvist udskiftet i 2018 med nye 3-lags energiruder, mens øvrige vinduer er af ældre dato og flere steder med råd i vinduesrammer og ødelagte sålbænke.

Indvendigt er huset i stueplan indrettet med flere store rum, vinylgulve, ældre toilet, tekøkken og trappe til 1. sal. Huset har i stueplan to indgange og den vestlige fløj er i original og delvis nedrevet stand. På 1. sal forefindes yderligere et toilet, mens størstedelen af etagens vægge og gulv er fjernet efter vandskade.

Huset fremstår med et uafsluttet indtryk og vil skulle gennemgå renovering for indretning til én eller flere boliger.

Gårdlængerne består af 4 sammenbyggede længer, som er indrettet dels med fyrrum til hele ejendommen, store disponible rum, værksted, baderum, toiletter, garage m.m.

Bygningerne er alle opført i 1935 og standen af disse såvel indvendigt som udvendigt bær præg af bygningernes alder. Tagdækningen er fibercement herunder asbest, som ligeledes fremstår ældre og må forventes udskiftet på kort sigt.

Hovedhuset opvarmes via nyere naturgasfyr som er installeret i fyrrum på den ene gårdlænge og samtidig delvis forsyner gårdlængerne med varme. Øvrige længer er uden varmeforsyning.

Ejendommen sælges med henblik på udvikling og tilpasning til Sten­læn­ge­går­d­om­rå­dets øvrige etablering af nyt boligområde.

Udbuddet gennemføres i henhold til lov om kommunernes styrelse § 68 og bekendtgørelse nr. 396 af den 3. marts 2021 om offentligt udbud ved salg af kommunens henholdsvis regionens faste ejendomme (”grundsalgs­be­kendt­gø­rel­sen”) samt i over­ens­stem­mel­se med de vilkår, der følger af nærværende ud­buds­ma­te­ri­a­le.

Nedenstående er et uddrag af gældende salgsvilkår for ejendommen. De fuldstændige salgsvilkår fremgår af køb­stil­buds­blan­ket, som kan rekvireres hos EDC Erhverv, Poul Erik Bech.

TILBUDSGIVNING

Købstilbuddet skal afgives på køb­stil­buds­blan­ket som rekvireres hos EDC Erhverv Poul Erik Bech og afleveres i lukket kuvert - mærket - ”KØBSTILBUD Stenlængegård” til EDC Erhverv Poul Erik Bech, Ringstedgade 28, 4700 Næstved eller indsendes på e-mail: 473@edc.dk

Købstilbuddet skal være ledsaget af følgende som betingelse for at sælger tager stilling til det afgivne købstilbud:

1) Bankgaranti eller udtalelse fra købers bank om godkendelse af købet i sin helhed og købers betalingsevne.

2)Pro­jek­t­re­de­gø­rel­se for påtænkt udvikling/bebyggelse af ejendommen – om muligt gerne med referencer til tidligere gennemførte projekter.

3) Teg­nings­ud­skrift eller fuldmagt, hvis tilbudsgiver er et selskab. Tilbudsgiver skal oplyse nærmere om sin egen og kon­cer­n­for­bund­nes or­ga­ni­sa­tions­form, herunder navn og adresse på ansvarlige indehavere og reelle ejere af tilbudsgivende virksomhed. Teg­nings­ud­skrif­ten må ikke være over 2 måneder gammel.

Nøgletal

Adresse
Sten­læn­ge­går­dens Kvarter 150
Sagsnr.
473019100
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Licitation/Udbud
Pris
I licitation

Arealer

Grundareal
7.342 m²

Økonomi

Pris
I licitation
Pris/m²
341 kr.
Vurderingsår
0

Ejendommen

Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1832 / 1983
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E