Erhvervsgrund fra EDC

Scandiasporet 10

8930 Randers NØ

4.200.000 kr.

Projektejendom

Attraktiv projektgrund i Sporbyen Scandia

• Unik grund som indbyder til spændende arkitektur
• Kort afstand til indkøb
• Gåafstand til Randers Fjord og de centrale dele af Sporbyen.
• Jf. lokalplan mulighed for 2.100 kvm.
• Lokalplanlagt og klar til byggeri

I Sporbyen Scandia har vi nu en unik mulighed for at erhverve dette byggefelt , som er lokalplanlagt som en del af lokalplan 640, Sporbyen Scandia.

Lokalplanen giver mulighed for indenfor byggefelt P at opføre en bygning på maksimalt 2.100 byggeretsmeter.

Byggeriet vil kunne opføres i 5 etager. Derudover henvises til bestemmelserne i lokalplanen, hvoraf et uddrag er indsat på side 8 i nærværende prospekt.

Sporbyen Scandia er i kraftig forandring og pt. Opføres flere byggefelter i bydelen. An­dels­bo­lig­for­e­nin­gen er under stiftelse, de almene boliger står klar snarest og derudover findes der i området private ejerboliger, såvel som lejeboliger, der er udlejet uden problemer med tomgang.

Området stræber efter at være en attraktiv og livlig bydel i Randers, med kort afstand til byens faciliteter, vandet, fjorden og med hverdagens nødvendigheder i gåafstand Lokal arkitekt har lavet skitseforslag på projektet, hvorfra vi­su­a­li­se­rin­ger i prospektet har sin oprindelse.

Kontakt mæglerteamet for nærmere informationer om byggefeltet, strukturen i området med Sporbyen P/S som udvikler eller reference på salg og lejeniveauer i området.