Erhvervsgrund fra EDC

Bøgevej 16

9430 Vadum

4.500.000 kr.

Projektejendom

Cirka 1 hektar jord beliggende som nabo til eksisterende par­cel­hus­be­byg­gel­se

Bøgevej 16 omfatter godt 11.000 m² jord, p.t. i landzonen. Det er således køber selv, der forestår udarbejdelse af lokalplan i samråd med
Jammerbugt Kommune.

Kontantprisen på kr. 4,5 mio. + moms er ansat ud fra et scenarie, hvor køber opnår tilladelse til opførelse af tæt/lav byggeri i et plan.

Køber drager selv omsorg for byggemodning, tilslutning mv.

Læbæltet mod syd skal som udgangspunkt bibeholdes.

Området er kendetegnet ved enkelte landejendomme mens Glentevej, nord for jordstykket/matriklen, allerede er et etableret par­cel­huskvar­ter. Øst for matriklen på ”Bøgesvinget” er der nyopførte parcelhuse.

Nørhalne gennemgår en positiv udvikling, hvor blandt andet par­cel­hus­grun­de bliver ”revet væk”. Byen er også ideel placeret, bl.a. for parret med job i Aalborg, som ønsker ”valuta for pengene”, i form af nybyggeri i ”spiselig” afstand fra landets 4. største by Aalborg.

Nørhalne er, ligesom Vadum, en af de oplandsbyer til Aalborg, hvor der p.t. pågår en særdeles positiv udvikling, også rent be­folk­nings­mæs­sigt. Det er vores opfattelse at der ligeledes vil være fortsat le­jer­ef­ter­spørgsel efter særligt 1-plansboliger i byen bl.a. til det ældre publikum. Der er p.t. ingen grunde til salg i Nørhalne.

Byen har i dag skole til og med 6. klasse og et aktivt foreningsliv, hvor mange blandt andet kender Nørhalne Cup som et eksempel her på. Der er gode bus­for­bin­del­ser til Aalborg City, AAU og det nye Supersygehus.

Nørhalne har ind­købs­mu­lig­he­der i Coop Dagli’Brugsen. Byen ligger 9 kilometer øst for Aabybro, 3 kilometer nord for Vadum og 11 kilometer nord for Aalborg. Byen hører til Jammerbugt Kommune.

Fra ejendommen, er der knap 6 kilometer til Aalborg Lufthavn og få minutters afstand til motorvej E39. Nørhalne er endvidere placeret i fornuftig afstand til en af landets bedste strande i Blokhus.

Afstand til

  • Kærvangen (Bygaden / Nørhalne)441 m
  • E 39 - Hir­ts­hals­mo­tor­vej­en5,9 km

Nøgletal

Adresse
Bøgevej 16
Sagsnr.
91205934
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Projektejendom
Pris
4.500.000 kr.

Arealer

Grundareal
11.026 m²

Økonomi

Pris
4.500.000 kr.
Pris/m²
408 kr.
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Nej

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Michael Stilling

Partner, ejendomsmægler & DiplomValuar, MDE

stilling@edc.dk23 29 26 4658 58 71 51EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Vesterbro 101, 9000 Aalborg

912@edc.dk96 31 49 00