Erhvervsgrund fra EDC

Aggersundvej - Aars Erhvervspark Øst "Etape 2"

9600 Aars

320.000 kr.

Brugerejendom

Bliv en del af et nyt er­hvervs­rom­rå­de i Aars

• Attraktiv og synlig beliggenhed
• Gode til­kør­sels­for­hold
• Mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der
• Kun kr. 80 + moms pr. m² grundareal

Nu udbydes ”etape 2” af den nye udstykning ud til omfartsvejen / Roldvej ved Aars. Grundarealet andrager totalt ca. 40.000 m² og udstykkes i grunde på min. 5.000 m².

Sælger / Ve­st­him­mer­lands Kommune etablerer vejadgang fra rundkørsel og på til grundarealet samt sørger for byggemodning. Til­slut­nings­af­gif­ter afholdes af køber.

Der er tale om en særdeles attraktiv placering, sydvest for Aars by, med rigtig god synlighed mod omfartsvejen der kører syd om Aars.

Lokalplanen nr. 1109 er gældende for området. Lokalplanen har bl.a. til formål at sikre at området kan udstykkes og bebygges som et erhvervsområde til forskellige virksomheder, samt at overføre området til byzone.

Anvendelsen må iht. lokalplanen være eksempelvis erhverv med stort ud­stil­lings­be­hov og lagerplads, garage- og værkstedsanlæg og au­to­for­hand­le­re og servicestation, hånd­værks­virk­som­hed og lettere industri.

Udstykning af grunde skal være på minimum 4.000 m² og be­byg­gel­ses­pro­cen­ten må maksimalt være 50 for den enkelte ejendom.

Prisen tillægges moms.

Nøgletal

Adresse
Aggersundvej - Aars Erhvervspark Øst "Etape 2"
Sagsnr.
91205465
Ejendomstype
Erhvervsgrund
Handelstype
Brugerejendom
Pris
320.000 kr.

Arealer

Grundareal
4.000 m²

Økonomi

Pris
320.000 kr.
Pris/m²
80 kr.
Vurderingsår
0

Ejendommen

Omfattet af energimærke
Nej