Hotel og Restaurant fra EDC

Rørvigvej 217

4500 Nykøbing Sj

Brugerejendom - 893 m²
Solgt

Charme og historie i moderne og nyistandsatte rammer

• Charmerende, historisk og særdeles velholdt kro, restaurant og bolig
• Mulighedsrig ejendom som bruger-, investerings- og projektejendom
• Eget brug: Mulighed for køb af virksomhed alt inklusiv og glidende overgang
• In­ve­ste­rings­ca­se: Mulighed for for­pagt­nings­af­ta­le med en ny forpagter
• Projektejendom: Mulighed for opførsel af op til 8 ferieboliger i 2 plan

Rørvigvej 217 præsenterer et imponerende potentiale inden for restauration som brugerejendom såvel som investerings- og projektejendom.
Med en overbevisende kombination af charme, funktionalitet og et veletableret omdømme, udgør adressen en bred vifte af muligheder.

Ejendommen er opført i 1958 men er senest ombygget i 2018 og fungerer som en velkendt og hyggelig kro med tilhørende la­ger­fa­ci­li­te­ter og boligenhed på førstesalen. Det samlede etageareal andrager 893 m² og fordeler sig på 140 m² boligareal på 1. sal samt 753 m² erhvervsareal bestående af 689 m² kroareal inkl. køkken mv. og 64 m² lager.

Ejendommen huser i dag Lyngkroen som er en traditionsrig kro og restaurant som historisk fører os helt tilbage til 1795, og hvor der i dag serveres traditionelle retter med høj kvalitet og friske råvare. Ejendommen blev i 1958 genopført med nye materialer men i samme ånd efter den gamle kro brændte ned. Trods mange løbende moderniserings- og istand­s­æt­tel­ses­ar­bej­de er varmen og hyggen velbevaret.
Ejendommen er nemlig i nyere tid, i perioden 2012-2018, opdateret med en helt ny tilbygning ud mod Lyngvejen, nyt stråtag, nyt fladt tag, nye vinduer og nyt køkken mv. Ejendommen fremtræder derfor i god og særdeles præsentabel stand, hvor der er taget hånd om en række store udgiftsposter.

Udendøre bemærkes også ejendommens charmerende karakteristika, som oser af nostalgi med sit stråtækte tag og sprossede ruder. Med en grund på 1.805 m² giver ejendommen endvidere gode par­ke­rings­mu­lig­he­der og plads til et hyggeligt terrasseområde. Også inden døre går den røde tråd igen med de fritlagte loftsbjælker og høje vægpaneler. Stilen er utvivlsomt i samme ånd, som inden genopbygningen. Kroen rummer alt fra spisesale og toiletter til veludstyret industrikøkken med kølerum.
Rørvigvej 217 udgør således en attraktiv mulighed for at videreudvikle en velrenommeret kro, hvor driften kan fortsætte fra dag ét. Endvidere kan ejendommen fungere/tjene som investering i det tilfælde, hvor investor ønsker driften bortforpagtet. Sidst men ikke mindst, kan grunden tjene som projektejendom til opførsel af 8 ferieboliger – et projekt som kommunen ser positivt på.

Ring til os for at høre nærmere om mulighederne ved denne helt unikke ejendom.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • P-Pladser (10 stk)
  • Udenomsarealer Delvist befæstet

Teknik

  • Vinduestype Termo

Nøgletal

Adresse
Rørvigvej 217
Sagsnr.
403600311
Ejendomstype
Hotel og Restaurant
Handelstype
Brugerejendom
Etageareal
893 m²
Kælder
49 m²

Arealer

Grundareal
1.805 m²
Bebygget
679 m²
Boligareal
140 m²
Erhvervsareal
753 m²
Etageareal
893 m²
Kælder
49 m²

Økonomi

Grundskyld
10.145 kr.
For­sik­rings­præ­mie
3.982 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
4.700.000 kr.
Grundværdi
378.500 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1959 / 2018
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E