Hotel og Restaurant fra EDC

Torebyvej 46

4891 Toreby L

1.300.000 kr.

Brugerejendom - 716 m²

Forsamlingshus med tilhørende lejlighed

• Fuldt udstyret forsamlingshus på ca. 642 m² (jf. BBR)

• 1 boligenhed på ca. 74 m² (jf. BBR)

• Flere store spise-/festsale

• Stort pro­duk­tions­køk­ken, opvaskerrum og kølerum

• Gode par­ke­rings­for­hold

• Kort afstand til Nykøbing Falster

Ejendommen består af et forsamlingshus opført i 1900 med til-/ombygning i 1972 beliggende på 3 sammenhængende matrikler, der tilsammen har et grundareal på 1.722 m².
Ejendommen har oprindeligt været anvendt som brugs­for­ret­ning, men er senere hen omdannet til forsamlingshus med tilhørende bolig i på 1.sal og tagetagen.
For­sam­lings­hu­set rummer flere gode store spise-/festsale der muliggør afholdelse af flere samtidige arrangementer. Derudover er der bl.a. stort pro­duk­tions­køk­ken, opvaskerrum og kølerum. På ejendommen samt tilstødende par­ke­rings­plads er der fine muligheder for parkering til gæster.
Det samlede BBR-registrerede areal for erhvervsdelen udgør 642 m².

På 1. sal og i tagetagen er der indrettet lejlighed. Ifl. BBR er boligarealet på 74 m² som dog alene skønnes at omfatte tagetagen. Den del af boligen som er indrettet på 1. sal fremgår således ikke af BBR-meddelelsen og bør i forbindelse med salg berigtiges. Lejligheden har opgang via indvendig trappe fra entre i for­sam­lings­hu­set. Lejligheden indeholder på 1. sal stort åbent køkkenalrum, toilet/bad, 2 værelser og en smuk spindeltrappe som føre til tagetagen. I tagetagen er der indrettet stue og soveværelse. Rummene har fritlagte bjælker som sammen med plankegulvene giver en hyggelig atmosfære. Ejer bor selv i lejligheden, men er indstillet på at fraflytte i forbindelse med salg af ejendommen.

Ejendommen er ældre og fremstår som sådan, dog er der løbende foretaget en del ved­li­ge­hol­del­se.
Ejer oplyser således at der i 2021 er lagt nyt tag på den del af taget som er med saddeltag samt tagpap på udestuen. Carporten har fået nye spær og nyt tag omkring 2019.
Ejendommen opvarmes med fjernvarme som enkelte steder er suppleret med elvarme (el paneler i udestuen).
Nuværende erhvervsdrift fra ejendommen overtages som del af købesummen. Inventar m.v. kan erhverves efter nærmere aftale.

Ejendommen ligger i Toreby som er en mindre by på Lolland med ca. 600 indbyggere. Byen ligger 12 km sydøst for Sakskøbing, 14 km nordøst for Nysted og 8 km vest for Nykøbing Falster. Byen hører til Guldborgsund Kommune og ligger i Region Sjælland.
Fra Toreby er der få minutters kørsel til Nykøbing Falster, hvor man finder et righoldigt udbud af ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter og togstation med mulighed for offentlig transport mod København og Rødby.