Hotel og Restaurant fra EDC

Kalles Mark 2

7700 Thisted

6.495.000 kr.

Brugerejendom - 507 m²

Historisk gård med ud­lej­nings­mu­lig­he­der – I na­turs­køn­neom­gi­vel­ser centralt i Klitmøller

• Historisk gård med central placering i Klitmøller
• Oplagt mulighed for at videreføre og videreudvikle B&B
• Lys og charmerende bolig med mulighed for udlejning
• Ejendom med et væld af muligheder
• Skøn og vedligeholdt privat bolig

I en gammel gård, som er opført i 1875, hvor der tidligere var lysstøberi, findes en af Klitmøllers ældste ejendomme, der i dag består at en charmende privatbolig, lækker lejlighed, som anvendes til udlejning samt i en selvstændig bygning, der er forbundet til gården med en mellemgang, og indrettet med en meget charmende B&B. Nuværende ejer har gennem de seneste år hhv. udlejet og drevet stedet som B&B og senest i 2017 indrettede sælger en lækker bolig på 100 m², som de benytter privat. Ejendommen har en skøn placering i fredelige na­tu­rom­gi­vel­ser, med blot få minutters gang til bylivet med gode spisesteder, indkøb og kun 200 meter Vesterhavet.

Gården består af følgende:
Lejlighed til udlejning:
Boligen, som er fordelt over to plan, er på 228 m² samt en god garage på 27 m² og udlejes pt. som helårsbolig. Her får man en skøn bolig med sjæl og charme – alt i alt en rigtig fin og velholdt bolig.
Boligen er indrettet med: Entre, bryggers, badeværelse, stort soveværelse, skøn stue i åben­for­bin­del­se med køkkenet. Kanappen i køkkenet gør at man kan nyde den skønne natur og giver samtidig et fantastisk lysindfald. På 1. salen træder du op på en repos, som kan bruges til stue, kontor eller noget helt tredje hvor natur igen strømmer gennem et stort glasparti i gavlen, hvorfra du har adgang til en sydvendt altan. Herudover er der også et soveværelse på 1. salen.

Privatbolig:
Boligen fremstår lys og lækker. Her er der kræset for detaljerne, hvilket er med til at trække natur helt ind i rummene, det bedrager med hygge og charme. Boligen består af: Entre, kontorhjørne, soveværelse, dejligt badeværelse samt et fantastisk køkken alrum i forbindelse med stuen, hvorfra du kan benytte den skønne udestue.

B&B:
I forlængelse af privatboligen er der pt. indrettet et B&B, hvor der i alt er 4 værelser samt fællesarealer, som består af tekøkken, hyggeligt opholdsrum, bad og toilet. I forbindelse med B&B afdelingen er der en charmende cafe, hvor gæsterne kan nyde deres morgenmad.

Omgivelserne på denne ejendom er skønne. Udenoms­a­re­a­ler­ne består af mange gode terrasser og hyggelige kroge, som omslutter ejendommen. Beliggenheden skaber en helt unik og beroligende atmosfære med udsigten udover det fredet hedeområde og med lyden af det brusende Vesterhav.

Stedet er ideel til parret, der har drømmen om at kunne tilbyde et ophold i Klitmøllers fantastiske natur nær Vesterhavet, hvor gæsterne indkvarteres på værelser med sjæl og hjemlige atmosfære.

Fakta økonomi:
B&B har en årlig lejeindtægt i niveau kr. 175.000 – 225.000
Lejligheden har en årlig lejeindtægt i niveau kr. 100.000

Faciliteter

Interiør

  • Fælles reception

Teknik

  • Personelevator
  • Kabling
  • Vinduestype Blandet

Afstand til

  • Klitmøller (Ørhage / Cold Hawaii)427 m

Nøgletal

Adresse
Kalles Mark 2
Sagsnr.
914004334
Ejendomstype
Hotel og Restaurant
Handelstype
Brugerejendom
Pris
6.495.000 kr.
Etageareal
507 m²

Arealer

Grundareal
2.097 m²
Bebygget
451 m²
Etageareal
507 m²

Økonomi

Pris
6.495.000 kr.
Pris/m²
12.811 kr.
Grundskyld
7.452 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
1.550.000 kr.
Grundværdi
313.800 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1875 / 1998
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
A2015