Hotel og Restaurant fra EDC

Hvideklitvej 15

9982 Ålbæk

8.500.000 kr.

Brugerejendom - 3.081 m²

Hotel Hvideklit - en perle nær Skagen.

• Flot hotel med fantastisk arkitektur
• Fantastisk beliggende hotel med 60 værelser og 100 sengepladser
• Fleksibel indretning oplagt til kon­fe­ren­ce­fa­ci­li­te­ter og andre events
• Rekreativt område med plads til ro og fordybelse
• Fuldt udstyret og professionelt køkken
• Placeret i Bunken Klitplantage med en af Danmarks bedste golfbaner, som nærmeste nabo.

Hotel Hvide Klit er åbnet som hotel i foråret 2018. Hotellet indeholder et flot renoveret re­cep­tions­om­rå­de, hvorfra der er adgang til værelsesføje, restaurant, stort køkken, kon­fe­ren­ce­fa­ci­li­te­ter, idrætshal og skønne fællesarealer, der inviterer til ro og fordybelse.

Hotel Hvideklit er skabt i de smukkeste naturrige rammer tæt på det hele. Med den rolige østvendte strand og den smukke golfklub Hvide Klit, som nærmeste nabo er hotellet et perfekt sted at slappe af og falde til ro. Så om du er til golf, skovtur, strand, eller en aktiv ferie så er Hotel Hvideklit fantastisk. På hotellet findes en dejlig østvendt terrasse, et perfekt sted til at nyde sin morgenkaffe og evt. sin morgenmad under åben himmel og i morgensolens skær. Om aftenen kan den vestvendte terrasse være et lækkert område, hvor man kan nyde en inspirerende aftenmenu med levende lys og udsigt til solnedgangen.

For familier og aktive personer findes der en række ting at tage sig til i området. Bla. er der indendørs badminton, bordtennis, pool bord, cykelruter, MTB ruter, løberuter, trekking ruter, golf for begyndere og øvede, put&take sø, strandture, picnic område og meget mere. Og har man lyst til at tage en tur ind til Skagen og se lystbåd havnen eller en tur i byen og feste, så ligger det kun 12 min kørsel fra hotellet, og der er togstoppested (Bunken) 10 min gang herfra, hvor toget kører cirka hver time.

Bygningsmassen omfatter et flot renoveret receptions- og re­stau­ran­t­om­rå­de samt 60 værelser, hvoraf 6 af værelserne er familierum bestående af 2 soverum, som nu fremstår moderne og indbydende. Alle værelserne er med eget toilet og bad. Enkelte værelser mangler at blive renoveret, men renovering er påbegyndt. Der er i alt ca. 100 sengepladser.

Ejendommen har fået en omfattende renovering delvis med nye vinduer og vinduespartier samt renovering og nyanlæg med flisebelagt ude-terrasseanlæg.

Ejendommen omfatter ligeledes en idrætshal på egen grund. Hallen anvendes til idræt såvel som til konferencer o.lign. De 2 pyramider er på lejet grund, og anvendes ifm. med temauger, konferencer og som foredragssal. Der er endvidere en konferencedel med 4 mødelokaler i varierende størrelser - fra 30 til 40 personer.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles reception

Teknik

  • Personelevator
  • Ventilation
  • Kabling
  • Vinduestype Blandet

Afstand til

  • Bunken St.1,1 km

Nøgletal

Adresse
Hvideklitvej 15
Sagsnr.
914004269
Ejendomstype
Hotel og Restaurant
Handelstype
Brugerejendom
Pris
8.500.000 kr.
Etageareal
3.081 m²

Arealer

Grundareal
24.510 m²
Etageareal
3.081 m²

Økonomi

Pris
8.500.000 kr.
Pris/m²
2.759 kr.
Grundskyld
82.700 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
32.000.000 kr.
Grundværdi
2.534.200 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1985 / 1996
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C