Kontor fra EDC

Drechselsgade 10A

2300 København S

3.250.000 kr.

Brugerejendom - 111 m²

Er­hverv­se­jer­lej­lig­hed til kontor mm.

• Er­hverv­se­jer­lej­lig­hed i stueplan i nyopført ejendom - mulighed for udeservering mod både øst og vest
• Beliggenhed på et lille torv med stor synlighed ud til Artillerivej med en års døgns trafik på 14.200 køretøjer og 2.200 cykler pr. 19. juli 2019 på Artillerivej syd for Rundholtsvej
• Alternativ til køb af er­hverv­se­jer­lej­lig­he­den er, at leje den, hvilket ejer også er indstillet på
• Oplagt til café/restaurant, da der i lejemålet er forberedt til udsugning

Er­hverv­se­jer­lej­lig­hed til kontor, detail, café eller showroom
Sfinxen er et flot 12 etagers tårn tegnet af Holgaard arkitekter med 50 luksus­lej­lig­he­der samt 2 er­hvervs­lej­lig­he­der i stueplan beliggende ud til hyggeligt torv og med god synlighed fra Artillerivej. Disse to er­hvervs­lej­lig­he­der udlejes samlet eller hver for sig.

Bygningen har bidraget til at bydelen har opnået sin egen særlige karakter og området er kendetegnet ved nybyggeri i absolut topklasse.
Ejendommen er opført i 2019.

Med den nyopførte Ny Islands Brygge skole, og den tætte bebyggelse i området samt med eksponering ud til Artillerivej, er der god mulighed for at markedsføre din virksomhed.

Ejer­lej­lig­he­den er klargjort til eksempelvis cafe/spisested, idet der er forberedt til udsugning. Lejligheden er disponeret med et stort lokale med udgang til torvet, hvorfra der kan opstilles borde og stole med henblik på udeservering.

Endvidere er der et tekøkken, et lagerrum samt toilet med vask, alt sammen helt nyt, og i god kvalitet. Ejer­lej­lig­he­den ejligheden fremstår råt og klar til færdiggørelse af lejer, da det forventes at lejer vil etablere en butik eller cafe med særindretning.

Ejer­lej­lig­he­den er momspligtig, hvorfor der vil blive pålagt moms ved gennemførsel af handlen.

Der er mulighed for at købe 3 par­ke­rings­plad­ser.

Der er accept af servering ude på pladsen. En endelig accept fra ejerforening kræver dog en nærmere redegørelse for planerne ift. type af servering, åbningstider m.v. fra den konkrete virksomhed, der måtte ønske at etablere udeservering. Endvidere er det muligt at kommunen ligeledes skal godkende udeservering.

Ejerlejlighed nær havnepromenade
Ejendommen er beliggende på Islands Brygge som er blandt de mest populære kvarterer på Amager.

Der er ca. 1.500 meter til nærmeste Metro Station, og kun 95 meter til busstoppested.

Med ca. 300 meter til havneområdet, kan man i frokostpausen nyde en dejlig spadsertur langs promenaden og efter arbejde er der ikke langt til en svømmetur.

Området er kendetegnet ved en blanding af boliger, et hotel, kon­tor­byg­nin­ger, Københavns Po­li­ti­hund­e­sek­tion, cafe, spisesteder samt en Irma og Netto.

Der er 2.800 meter til Københavns hovedbanegård, 2.700 meter til Ama­ger­motor­vej­en og 8.200 meter til lufthavnen. På den østlige side af Artillerivej ligger Amager Fælled og Ørestaden.