Kontor fra EDC

Drechselsgade 10A

2300 København S

3.100.000 kr.

Brugerejendom - 111 m²

Er­hverv­se­jer­lej­lig­hed til café, pizzeria, vinbar, sandwichbar, kontor eller showroom

• 104 m² er­hverv­se­jer­lej­lig­hed i stueplan i nyopført ejendom + 7 m² kælderrum
• Mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der så som café, pizzeria, sandwichbar, vinbar, kontor eller showroom
• Mulighed for udeservering mod både øst og vest
• Beliggenhed på et lille torv med stor synlighed ud til Artillerivej.
• Oplagt til café/restaurant/pizzeria, da der i lejemålet er udstyret med udsugning

104 m² er­hverv­se­jer­lej­lig­hed meget velegnet til café, pizzeria, kontor showroom. Mulighederne er mange.

Velkommen til Sfinxen- et imponerende flot 12 etagers tårn, designet af Holgaard Arkitekter. Denne arkitektoniske perle rummer 56 luksus­lej­lig­he­der og 2 er­hvervs­lej­lig­he­der som begge ligger i stueplan. Ejendommen er beliggende på Islands Brygge som er blandt de mest populære kvarterer på Amager.

Sfinxen har været med til at definere kvarterets unikke karakter og området er kendt for sit nybyggeri i absolut topklasse. Bygningen er fra 2019 og har siden tilføjet et nyt niveau af prestige til nabolaget.

Lokalerne er beliggende for enden af Drechselsgade ud til et lille hyggeligt torv og med en god synlighed ud til Artillerivej og lige overfor Amager fælled.

Med den nyopførte ” Skolen på Islands Brygge ” og de tætbebyggede boligområder og den gode eksponering ud til Artillerivej giver dette en fantastisk mulighed for markedsføring af ens virksomhed og dermed tiltrække en god bred kundegruppe.

Lokalerne er yderst velegnede til café, pizzeria, sandwichbar, vinbar og spisested, da lokalerne er udstyret med udsugning. Lokalerne kan dog også bruges til detailbutik, kontor og showroom.

Lokalerne indeholder et stort regulært rum, hvor lokalet er udstyret med udsugning og hvor der er udgang, 2 disponible rum samt et flot toiletrum med bruseafd.. Til lejemålet er desuden et kælderrum på 7 m².

Der er et stort potentiale for at tiltrække både skoleelever til frokosttid fra ” Skolen på Islands Brygger ” som ligger lige overfor ejendommen og dels områdets øvrige beboere resten af dagen. Dette åbner op for både at tilbyde frokostmenuer som imødekommer skoleelevernes og andres behov samt en aftenmenu der appellerer til resten af det brede beboerskab i området.

For ejers anvendelse af træterrassen gælder, at ejendommens husorden og vedtægter skal overholdes i forbindelse med udeservering. For arealet, som ligger umiddelbart foran det store facadevindue (granitunderlag) samt det areal, som er udlagt på Drechsels Plads (grus-arealet), foreligger en tilladelse til udeservering fra GAS (Grun­de­jer­for­e­nin­gen Artillerivej Syd) betinget af Ejerforeningen Sfinxens tilladelse. Den konkrete virksomhed, der ønsker at etablere udeservering, kan i den forbindelse forvente at skulle redegøre for typen af servering, åbningstider m.v. overfor Ejerforeningen Sfinxen. Desuden vil det normalt også kræve en godkendelse fra kommunen.

Der er mulighed for at købe par­ke­rings­plad­ser i P-kælderen.

Der er ca. 1.500 meter til nærmeste Metro Station, og busstoppested stort set lige udenfor lokalerne på Artillerievej. .

Området er kendetegnet ved en blanding af både ejer- og lejeboliger, et hotel, kon­tor­byg­nin­ger, Københavns Po­li­ti­hund­e­sek­tion, cafe, spisesteder samt en coop 365 og Netto.

Faciliteter

Interiør

 • Bad og omklædning
 • Loftshøjde (0)

Exteriør

 • P-kælder (0 stk)
 • P-Pladser (0 stk)
 • Facadelængde (0 m)

Teknik

 • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
 • Vinduestype Termo

Afstand til

 • Drechselsgade (Artillerivej)223 m
 • Dybbølsbro St.1,4 km
 • Islands Brygge St. (Metro)1,6 km
 • København H2,6 km
 • Ama­ger­motor­vej­en2,7 km

Nøgletal

Adresse
Drechselsgade 10A
Sagsnr.
11405582
Ejendomstype
Kontor
Handelstype
Brugerejendom
Pris
3.100.000 kr.
Etageareal
111 m²
Kælder
7 m²

Arealer

Erhvervsareal
111 m²
Butiksareal
104 m²
Etageareal
111 m²
Kælder
7 m²

Økonomi

Pris
3.100.000 kr.
Pris/m²
27.928 kr.
Grundskyld
7.230 kr.
Dækningsudgift
15.000 kr.
Renovation m.v.
9 kr.
Bidrag til forening
32.168 kr.
Vurderingsår
2023
Ejendomsværdi
1.772.000 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
2019
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
B

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Klaus Skødstrup

DiplomValuar, HD-Finansiering

klsk@edc.dk30 10 48 05EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Bremerholm 29, 1069 København K

114@edc.dk33 30 10 00