Kontor fra EDC

Mellem Broerne 14

4100 Ringsted

7.500.000 kr.

Investering - 1.236 m²

Attraktiv kontorejendom centralt i Ringsted

• Solid og klassisk rød mur­sten­se­jen­dom
• Centralt beliggende i hjertet af Ringsted
• Kort afstand til motorvej og offentlig transport
• 1.236 m2 - hvoraf 712 m2 er udlejet
• Udbydes som investerings- og brugerejendom

Ejendommen beliggende på Mellem Broerne 14 i Ringsted er opført i 1949 med til-/ombygning i 1982. Ejendommen består af én bygning med en anvendelig kælder, stueplan og 1. sal. Ejendommens samlede etageareal andrager 1.236 m2 overvejende bestående af lyse og moderne kontorer.
Ejendommens grundareal andrager 1.186 m2.

Ejendommens stueetage er udlejet, mens 1. salen står ledig til udlejning eller eget brug. 1. salen er indrettet med kontorer, hvor det samlede areal andrager 412 m2. Begge etager har køkken- og toilet­fa­ci­li­te­ter.
Kælderen består af flere lokaler med gennemgående mellemgang samt separat indgang, og er velegnet som udlejning til opmagasinering mv.
Kælderen er for nuværende delvist udlejet.

Udvendigt fremstår ejendommen indbydende og velholdt. Bygningen er løbende moderniseret og renoveret med bl.a. nyere vinduer og nyt facadeparti ved hovedindgangen og op til kvist i 2019.
Ejendommen har tidligere huset gode lejere, herunder fagforening, sprogskole og Bane Danmark. Til ejendommen hører ydermere 4 par­ke­rings­plad­ser med 2 ladere til elbiler. Bygningen opvarmes med fjernvarme.

Ejendommen udbydes som in­ve­ste­rings­ejen­dom og som brugerejendom til eget brug.