Kontor fra EDC

Hjalmar Kjems Allé 6

7800 Skive

15.000.000 kr.

Projektejendom - 3.600 m²

Velholdt klassisk ejendom med udviklings potentiale

• Central placering i Skive midtby tæt på gågade
• Ejendommen er på 3.600 m2 og har indtil nu fungeret som skole - senest VUC Skive.
• Der er særdeles gode par­ke­rings­for­hold - over 60 stk. på egen grund
• Ejendommen sælges som projektejendom med omdannelse til boliger

På Hjalmar Kjems Vej i det centrale Skive, sælges nu denne velholdte og velplacerede ejendom på vegne af VUC Skive/Viborg. Ejendommen er i dag indrettet til un­der­vis­nings­for­mål og er løbende vedligeholdt, således at ejendommen, i forhold til klimaskærm og facader, fremstår pæn og velholdt.

Ejendommen er smukt beliggende i en nyanlagt sundhedspark ”Pusterummet”, syd for Skive Sygehus og med gåafstand ind til Skive gågade, Skive Anlæg og dagligvarer indkøb i nærområdet. Ejendommen har anslået 80 par­ke­rings­plad­ser på matriklen.

Ejendommen er opført i 2 etager over jord samt en udnyttet tagetage, der i dag også benyttes til un­der­vis­nings­for­mål, kontorer og enkelte depotrum. Her er et samlet areal på 3.600 m², hvoraf 874 er registreret som kælder. Hovedparten af ejendommens underetage/kælder benyttes dog i dag til kantine og un­der­vis­nings­for­mål, og er opført med store vinduespartier ud til det fri. Loftshøjden i de meget anvendelige dele af kælderen varierer mellem 2,4 meter og op til 3 meter i højden.

Fra underetagen og op til 1 etage ses ejendommen i dag åbnet op for en del af fællesarealer, hvilket skaber et dobbelt højderum, som er ejendommens samlingspunkt i dag og benyttes som kantine/lounge område.

Derudover ses ejendommens stueplan og 1. sal generelt set indrettet som mindre kontorenheder og klasselokaler, foruden køk­ken­fa­ci­li­te­ter på 1. sal og toiletter på alle ejendommens etager.

Ejendommen er i dag serviceret af en elevator og to trapper.

An­ven­del­ses­mu­lig­he­der­ne for ejendommen fremadrettet kan være mange, herunder kontor, kon­tor­fæl­les­skab eller flerbrugerhus for lejere indenfor de sund­heds­fag­li­ge fag.

En forhåndsdialog med Skive kommune indikerer dog, fra kommunens side, en villighed til at udarbejde nyt plangrundlag for ejendommen, således den efter lo­kal­plan­læg­ning vil kunne anvendes til boligformål.

Kontakt mægler for nærmere drøftelser af de mulige fremtidige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der på ejendommen.