Lager/Produktion fra EDC

Skelstedet 6

2950 Vedbæk

5.950.000 kr.

Brugerejendom - 370 m²

Flot og indbydende ejendom med kontor og lager til de­sign­virk­som­hed, tegnestue eller kreativ erhverv

• Flot og åbent kontor til de­sign­virk­som­hed, tegnestue, kreativt erhverv m.m.
• Lyse og indbydende kontorlokaler og fælles områder
• Velholdt ejendom med solrig terrasse
• Dejligt placeret i udkanten af Trørød tæt på natur
• Nem adgang til motorvej og offentlig transport
• Mulighed for at tilbygge 1. sal

Er I en de­sign­virk­som­hed, der ønsker at have plads til den kreative udfoldelse i flotte, lyse og indbydende rammer? Så er Skelstedet 6 lige netop det, I leder efter. Her får I et rummeligt erhverv, som på elegant vis formår at huse både åbne og lukkede kontorrum samt lager og logistik under samme tag.

De mange kvadratmeter udfolder sig på to separate afdelinger, som forbindes af en rummelig hall med indgangsparti. I den ende del ses kon­tor­land­ska­bet, hvor I får glæde af en række forskellige kontorlokaler, som opfylder behovet for både private møder, daglige check-ins teamsene imellem og store arealer til fælles sparring, briefing og idéudvikling. Og ikke nok med, at de tilgodeser den praktiske drift, så er hver og en afdeling udformet med øje for lys, sanselighed og kva­li­tets­be­vid­ste materialer som en gennemgående rød tråd. Køkken-alrummet er med sin åbne disponering et naturligt samlingspunkt, hvor det strømlinede køkken giver god plads til de gode stunder i spisepausen.

Den anden del af erhvervet præsenterer sig på mere praktisk vis med en række gode og pæne lagerrum til opbevaring af både maskiner til print og produktion samt gældende produkter og prototyper – det er kun jeres ønsker og behov, der her sætter dagsordenen. Det fremstår, lig det resterende erhverv, i flot, brugbar og yderst ind­flyt­nings­klar stand; det er med andre ord klar til at flytte medarbejdere og inventar ind i og tage i brug fra dag et.

De ydre rammer står ligeledes velholdt med en lys facade og brede vinduespartier, som sørger for godt med lys og luft til de indre arealer. I forlængelse heraf kommer en sydvestvendt træterrasse og en nem have, hvor arbejdet eller frokosterne med fordel kan rykkes ud, når de varmere temperaturer byder sig på.

Kun 20 kilometer nord for det indre København og mindre end en halv times køretur fra Rådhuspladsen ligger jeres nye arbejdsplads, som er perfekt placeret i det nord­s­jæl­land­ske landskab. I skal til Trørød, som over årene er vokset sammen til ét samlet byområde med Vedbæk og Gl. Holte. Med kort vej til både Dyrehaven og Øresund er det et område præget af smuk natur, mens byerne samtidig står til rådighed med butiksliv og restauranter. Nær vandet i Vedbæk ligger der eksempelvis flere spisesteder; en oplagt destination til et frokostmøde.

Jeres kommende arbejdsplads er nærmere sagt beliggende i udkanten af Trørød, hvor I kan se frem til en rolig arbejdsdag, der omfavnes af den grønne natur og det er­hvervs­præ­ge­de nærmiljø. I kvarteret befinder I jer side om side med en lang række andre virksomheder, hvilket skaber liv i området.

Mod vest har I blot få minutter til motorvejen i syd- og nordgående retning, og rundt om hjørnet stopper bussen i retning mod både Vedbæk og Holte, hvorfra I fra sidstnævnte forbindes til S-toget og dermed det resterende Storkøbenhavn. Fra Vedbæk Station er det muligt at stå på Kystbanen, som tager jer direkte mod såvel København som Helsingør.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Porte
  • Ramper

Afstand til

  • Ellekrogen (Kohavevej)295 m
  • E 471,4 km
  • Vedbæk St.3,2 km

Nøgletal

Adresse
Skelstedet 6
Sagsnr.
114057686
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Brugerejendom
Pris
5.950.000 kr.
Etageareal
370 m²

Arealer

Grundareal
1.431 m²
Bebygget
510 m²
Erhvervsareal
370 m²
Pro­duk­tions­a­re­al
370 m²
Etageareal
370 m²

Økonomi

Pris
5.950.000 kr.
Pris/m²
16.081 kr.
Ejen­doms­skat­ter
36.582 kr.
Grundskyld
15.585 kr.
Dækningsudgift
19.203 kr.
Renovation m.v.
1.687 kr.
Vurderingsår
2022
Ejendomsværdi
2.650.000 kr.
Grundværdi
1.970.300 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1961 / 1989
Omfattet af energimærke
Nej