Lager/Produktion fra EDC

Hovedvejen 180

4320 Lejre

4.000.000 kr.

Brugerejendom - 448 m²

Tidligere tankstation med potentiale i attraktivt område

• Fuldt befæstet grund på 4.049 m²
• Central beliggenhed i Osted med god synlighed
• Tidligere tankstation med tilhørende butik/kontor
• Tom og klar til ibrugtagning
• Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der

Denne velbeliggende ejendom på Hovedvejen 180 i Osted tilbyder et spændende potentiale for investorer og virksomheder. Den tidligere tankstation står tom og er klar til en ny ejer, der kan anvende ejendommens bebyggelse og det befæstede område rundt om til egen virksomhed, eller evt. kigge ind i mulighederne for at omdanne ejendommen til et andet projekt.

Der er udført service på 1 søjlet lift i værksted, samt service på gasfyr til ejendommen, service på porte og olieudskiller i værksted er tømt jfr. forskrifterne. Port i 1 hal mod vejen er udskiftet for nyligt.
De andre porte er i sidste værksted er skiftet i ca. 2019.

Der er bi-måler på strømmen i den første hal mod hovedvejen. Endvidere er der brem­se­prø­ve­stand på første hal, som fungerer og er serviceret i 2023.

I kontor / salgsarealet er der etableret luft til luft varme i lokalet, ejendommen opvarmes endvidere med Gas. Fyret siddet i teknikrummet.

Ejendommen har et grundareal på 4.049 m², og et samlet bygningsareal på 448 m², som senest har været anvendt til bilforretning med tilhørende værksted samt endvidere synshal. Værkstederne har en loftshøjde på henholdsvis 3,87 m og 3,81 m. Herudover medfølger der en autolift, olieudskiller samt bremse prøvestand. Kon­to­r­af­snit­tet er indrettet med køkken, to kontorrum, to disponible rum samt to toiletter. I forlængelse af kon­to­r­af­snit­tet er der to større garager, som er indrettet med højt til loftet og porte i hver ende. Grundarealet er fuldt befæstet, og har særdeles gode par­ke­rings­mu­lig­he­der samt aflæsning- og på­læs­nings­mu­lig­he­der.

Ejendommen har aktuelt ingen lokalplan, men ud fra kommuneplanen 13.E1 for området kan følgende er­hvervsak­ti­vi­te­ter foregå på området.
Specifik anvendelse er angivet til åben-lav bo­lig­be­byg­gel­se, kontor- og serviceerhverv, let industri og håndværk, butikker med særligt pladskrævende varer. Herunder butikker med pladskrævende varegrupper, industri, håndværks-, lager- og værk­steds­virk­som­hed samt service-, kontor- og la­bo­ra­to­ri­e­virk­som­hed. Den maksimale be­byg­gel­ses­pro­cent er 45 % af den enkelte ejendom, og der må maksimalt opføres 2 etager.

Ejendommen egner sig til en lang række forskellige formål, hvor den centrale og direkte beliggenhed til den trafikerede Hovedvejen sikrer god synlighed og nem adgang for kunder og besøgende. Ejendommen er indhegnet hele vejen rundt med 2 indkørsler, og der er en lang salgsfacade mod Hovedvejen.

Osted er en by i vækst og udvikling med et stort behov for nye virksomheder og servicetilbud, hvorfor denne ejendom tilbyder en unik mulighed for at etablere en succesfuld virksomhed i et attraktivt område.

Faciliteter

Exteriør

  • Porte
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 60A (ampere)

Afstand til

  • Hestehavevej (Hovedvejen)29 m
  • 21 - Hol­bæk­mo­tor­vej­en10,6 km

Nøgletal

Adresse
Hovedvejen 180
Sagsnr.
40302481
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Brugerejendom
Pris
4.000.000 kr.
Etageareal
448 m²

Arealer

Grundareal
4.049 m²
Bebygget
448 m²
Erhvervsareal
448 m²
Etageareal
448 m²

Økonomi

Pris
4.000.000 kr.
Pris/m²
8.929 kr.
Vurderingsår
2021
Ejendomsværdi
2.800.000 kr.
Grundværdi
657.600 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1964
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E