Lager/Produktion fra EDC

Islandsgade 29

4690 Haslev

3.000.000 kr.

Brugerejendom - 413 m²

Flot lager-/pro­duk­tions­e­jen­dom med ud­vi­del­ses­mu­lig­he­der

• Pæn og velholdt er­hvervs­byg­ning

• Lager- og pro­duk­tions­lo­ka­ler med 2 porte

• Nyere og meget flotte kon­tor­fa­ci­li­te­ter

• Masser af udenomsplads

• Mulighed for at tilbygge eller udstykke

Islandsgade 29 er en flot velholdt er­hverv­se­jen­dom beliggende i Haslevs aktive og pulserende erhvervsområde. Denne ejendom er en sjælden udbudt perle, der kombinerer moderne faciliteter med muligheder for udvidelse og vækst.

Ejendommen består af bygning opført i 1984 i ved­li­ge­hol­del­ses­fri betonelementer og eternittag med et erhvervsareal på 413 m² og et stort grundareal på 4.231 m².

Ejendommen er blevet vedligeholdt og opgraderet gennem årene. Den seneste renovering omfattede en to­ta­l­op­frisk­ning af kontor- og velfærdsdelen, hvilket har resulteret i moderne og indbydende faciliteter. Ved hovedindgangen bliver man mødt af et lyst kontormiljø, et veludstyret køkken med spiseplads, samt moderne toilet- og ba­de­fa­ci­li­te­ter.

Der er også praktiske lagerrum til rådighed. Lokalerne har en loftshøjde på ca. 2,5 meter, men der er potentiale for at åbne op mod kip, hvis der kræves ekstra loftshøjde. Et af lokalerne er indrettet som et kølerum, og de to bagerste lokaler har portadgang.

Ejendommen er i god stand og skønnes at kræve minimal løbende ved­li­ge­hol­del­se. Som køber får du dermed frihed til at fokusere på din forretning som det primære uden bekymringer om ejendommens tilstand.

Da bygningen ligger på en grund der er 4.231 m² , er der rig mulighed for at udvide bygningsmassen for eksempel med lagerhal eller udstykke yderligere en erhvervsgrund. Den maksimale tilladte be­byg­gel­ses­pro­cent er på 50% og min. udstykning på 2.000 m².

Denne ejendom er ideel for en bred vifte af er­hvervsvirk­som­he­der, herunder service- og hånd­værks­virk­som­he­der. Med moderne kon­tor­fa­ci­li­te­ter og rummelige produktions- og la­ger­fa­ci­li­te­ter samt mulighed for at udvide bygningsmasse, kan den tilpasses mange behov.

Ejendommen ligger i den vestlige del af Haslev i et aktivt og etableret erhvervsområde.

I områdets sydlige del finder man et bredt udvalg af hånd­værks­virk­som­he­der, ser­vi­ce­virk­som­he­der og pro­duk­tions­virk­som­he­der omkring bl.a. Finlandsgade og Islandsgade, mens man i den nordlige del af området omkring Lysholm Allé og Grønlandgade finder flere større ud­valgs­bu­tik­ker, tankstation og dag­lig­va­re­bu­tik­ker.

Området er præget af god udvikling. Flere ejendommen har gennem de seneste år skiftet hænder og undergået en modernisering, ligesom der flere steder er opført nye er­hverv­se­jen­dom­me - bl.a. har Willbrandt Gummiteknik i 2022 bygget nyt domicil på Grønlandsgade. Samtidig har ejen­doms­ud­vik­lings­fir­ma­et Innovator A/S for nylig lanceret plan om at bygge et nyt butiksområde med fem store ud­valgs­bu­tik­ker på i alt cirka 7.000 kvadratmeter på hjørnet af Sverigesgade 2 og Lysholm Allé.

Haslev ligger midt mellem Køge, Ringsted og Næstved med en transporttid på ca. 15-20 minutter til hver by. Der er nem adgang til Sydmotorvejen blot 7 km væk og offentlig transport til området med bus og videre forbindelse til Haslev Station. Placeringen er således ideel for virksomheder, som søger en lokation med afsæt i det Midt- og Sydsjællandske område til en fornuftig pris.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale
  • Bad og omklædning

Exteriør

  • P-Pladser (5 stk)
  • Porte
  • Udenomsarealer Delvist befæstet

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 80A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Hanegal (Teestrupvej)350 m
  • Haslev St.2,3 km
  • E 477,3 km

Nøgletal

Adresse
Islandsgade 29
Sagsnr.
473019233
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Brugerejendom
Pris
3.000.000 kr.
Etageareal
413 m²

Arealer

Grundareal
4.231 m²
Bebygget
413 m²
Erhvervsareal
413 m²
Etageareal
413 m²

Økonomi

Pris
3.000.000 kr.
Pris/m²
7.264 kr.
Grundskyld
6.347 kr.
For­sik­rings­præ­mie
8.699 kr.
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
1.950.000 kr.
Grundværdi
253.900 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1984
Omfattet af energimærke
Nej

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Allan Bødtger Simonsen

Diplomvaluar, Cand.merc.(jur.), MDE

abs@edc.dk51 28 65 4758 58 74 73EDC Erhverv Poul Erik Bech

EDC Erhverv Poul Erik Bech

Ringstedgade 28, 4700 Næstved

473@edc.dk55 78 66 00