Lager/Produktion fra EDC

Bakkedraget 1

4793 Bogø By

6.175.000 kr.

Brugerejendom - 2.087 m²

Domicil– lager/produktion/lo­gi­sti­ke­jen­dom – 5–7 min. fra motorvejen

• Velindrettet domicil- lager/transport/pro­duk­tions­e­jen­dom

• Flotte og præsentable adm. lokaler, møderum og god terrasse med udsigt over Grønsund

• Nyere varmepumper/varmeanlæg er opsat i 2021/2022

• God læsserampe på ca. 17 m i bredden og 3,5 m i dybden – direkte adgang til stor opvarmet lagerhal

• Der er direkte adgang mellem de to lager/pro­duk­tions­hal­ler, administration og pluklager

• Stort uudnyttet grundareal der kan bebygges eller udmatrikuleres ved behov

Bakkedraget 1 er opført i 1986 og er senest ombygget i 1991. Ejendommen består af 1 bygning, som udgør et samlet bebygget areal på 2.087 m². Arealet omfatter således administration, lager, produktionshal mv. Ejendommen fremstår i god stand, og anvendelig til mange formål. Der har tidligere været produktion af bl.a. chokolade på ejendommen, og i dag anvendes den til lager/weblager for flere webbutikker.
Ejer har i 2021/2022 brugt mere end kr. 400.000,- på nye varmepumper/varmeanlæg til Bakkedraget 1 og 5, og de er således i rigtig god stand. Bygningen er delt i to ”stænger” med direkte adgang mellem begge. Den ene stang er delvist administration /lager, og den anden er 100% lager/produktionshal.

Venstre bygning: ca. 900 m²
Ad­mi­ni­stra­tio­nen udgør ca. 50% af denne bygning, svarende til ca. 450 m² inkl. køkken, toiletter, omklædning/bad samt kontorer, reception og mødelokaler. Der er endvidere en meget flot udendørs terrasse – med direkte udsigt over Grønsund.
Kontorerne er moderne indrettet, med et storrumskontor – der også har delvist udsigt til vandet, samt super godt lysindfald via såvel alm. vinduespartier – men også et godt stort vinduesparti i taget midt i det store rum. Lokalet er også meget velegnet til eks. showroom/møderum for virksomhed med eks. egen produktion, web lager eller lign. Sammen med det store mødelokale/showroom, findes flere mindre møderum adskilt af glasdøre.
På den anden side af ind­gangs­par­ti­et findes chefkontorer, flere mødelokaler samt kontorer og køkken/toiletter. Der er direkte adgang mellem administration/produktion til omklædning/bad og toiletter. Der er endvidere et lokale/mellemgang der i dag bruges som pakkelager – som kan anvendes til flere formål.
Produktion/lagerhal udgør ca. 450 m² i venstre bygning. Denne tilgås gennem port fra den store lagerhal (højre bygning) – og anvendes i dag til pluklager, der er to adgange til den større lagerhal. Hallen har et mindre værk­fø­rer­kon­tor, lille tekøkken – og der er ca. 5,5 m til kip og ca. 2,8 m til væg/lof­tad­skil­lel­se.
Der er kørefast underlag/betondække i hele hallen – isolering på lofter samt gode ovenlysplader, der sikrer rigtig godt dagslys overalt. Hallen opvarmes med kalorifer på gavlvæggen – og opført i solid stå­l­kon­struk­tion (tegninger haves). Port adgang til den større hal er på ca. 2,0 x 2,5 m

Højre bygning: ca. 1.075 m²
Stor veldisponeret lagerhal/produktionshal, der ved behov vil kunne adskilles/opdeles – da der findes elektrisk port på ca. 3,75 x 4,5 m i siden på bygningen, og i gavlen ved den effektive lasterampe på ca. 17x 3 m, er der en manuel port på ca. 3,0 x 3,0 m. Hallen er helt rektangulær og med en loftshøjde på ca. 7,0 m til kip, samt ca. 4,0 m ved overgang væg/tag. Der er kørefast underlag/betondække i hele hallen. Laste rampen kan tilgås med truck og lign. direkte fra grundplan via støbt rampe, eller fra lagerhallen via nævnte port.
Der er adgang til den ”venstre bygning” via to porte – og således er der også direkte adgang til administration.
Der er stort transit/oplagsområde på højre side af bygningen, hvor også port til ejendommen findes. Taget på begge bygninger er udført i eternit, vinduer og døre er delvist plast/træ, og syner i god stand overalt.
Bygningen er opført i betonsten og beklædt med stålplader på den øvre del af la­ger­byg­nin­gens lange flader. Bygningen med ad­mi­ni­stra­tio­nen er delvist opført i røde sten/beton.

Med ca. 70 min til København og 35 min til Rødby/FEMERN tunnelen – ligger ejendommen helt centralt i Region Sjælland, og den kommende ”FEMERN korridor” mellem København, Hamborg/ Berlin samt det øvrige Skandinavien.
Der er ca. 5 – 7 min fra ejendommen til tilkørsel mod Kbh og Rødby – og der er fine infrastrukturs forhold mellem ejendommen og motorvejen.

Faciliteter

Interiør

 • Fælles mødelokale
 • Bad og omklædning
 • Loftshøjde (5)

Exteriør

 • P-kælder (0 stk)
 • P-Pladser (10 stk)
 • Porte
 • Ramper
 • Facadelængde (0 m)

Teknik

 • Kabling
 • Indlagt el, sikret med 160A (ampere)
 • Vinduestype Termo

Afstand til

 • Bogø Hovedgade 30 (Bogø Hovedgade)672 m
 • E 476,0 km

Nøgletal

Adresse
Bakkedraget 1
Sagsnr.
47301686
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Brugerejendom
Pris
6.175.000 kr.
Etageareal
2.087 m²

Arealer

Grundareal
12.936 m²
Bebygget
2.087 m²
Erhvervsareal
2.087 m²
Pro­duk­tions­a­re­al
2.087 m²
Etageareal
2.087 m²

Økonomi

Pris
6.175.000 kr.
Pris/m²
2.959 kr.
Grundskyld
10.076 kr.
Vurderingsår
2020
Ejendomsværdi
8.400.000 kr.
Grundværdi
582.100 kr.

Ejendommen

Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1986 / 1991
Omfattet af energimærke
Nej