Lager/Produktion fra EDC

Industriparken 15

6630 Rødding

3.995.000 kr.

Brugerejendom - 2.499 m²

Spændende brugerejendom med velindrettet kontorer, samt flere gode lager og pro­duk­tions­byg­nin­ger.

Stor brugerejendom med mange muligheder på et bebygget areal på ca. 2.609 m². Nyere velindrettet kontorafsnit med både en­kelt­mand­kon­to­rer og flerrumskontor, samt flere større lager- og pro­duk­tions­byg­nin­ger i varierende størrelse, loftshøjde m.v. Hovedparten er opført med en stålspærs konstruktion, ligesom tagdækningen primært er med B5 eternitplader. Den nyere del af ad­mi­ni­stra­tions­byg­nin­gen er med fladt built-up tag.

Bygningsmassen er opført over en årrække, hvor den ældste del er opført i 1967 og det nyeste omkring 1997. Der er tale om en varieret indrettet og udstyret bygningsmasse. Alle med gode loftshøjder og gode adgangsforhold via flere alu-porte, døre m.v. De fleste gulvarealer er udlagt med beton. Den største del af udenoms arealerne er befæstet med forskellig belægning - SF-sten, grus.

Bygningsmassen består også af et udlejet fritliggende parcelhus på ca. 151 m² + garage/carport på ca. 66 m². Opført i 1980 i røde mursten og med cementtagsten. Carport/garage opført i 1985.

Ejendommen kan købes uden bolig til 3.995.000 kr.