Lager/Produktion fra EDC

Vesterhavsgade 145

6700 Esbjerg

14.000.000 kr.

Investering - 2.149 m²

Godt udlejet in­ve­ste­rings­ejen­dom på egen grund på Esbjerg Havn. Gode kontor- og la­ger­fa­ci­li­te­ter

EDC Erhverv Poul Erik Bech har nu fornøjelsen af at udbyde denne fantastiske in­ve­ste­rings­ejen­dom centralt på Esbjerg Havn.

Ejendommen er i dag fuldt udlejet til Helippe ApS på en god lejekontrakt, med uopsigelighed frem til 1. november 2030.

Vesterhavsgade 143-145 er oprindeligt to havneejendomme, men fremstår i dag som en sammenhængende og velfungerende er­hverv­se­jen­dom. Fra hovedindgangen træder man ind i en mindre entre, hvor der er toilet og teknik rum samt trappe til 1. salen. Fra entreen går man videre ind i receptionen/opholdsrummet, hvor der er mulighed for at tage pænt imod virksomhedens gæster. For enden af det store opholdsrum findes et mindre kontor med to kontorpladser. Resten af stueplanen er indrettet med la­ger­fa­ci­li­te­ter med rum fra ca. 7 m² og helt op til ca. 800 m². Der er gode porte med indkørsel både fra Havdigevej og Vesterhavsgade.

På 1. salen er der ca. 500 m² fordelt på nyere kontorarealer, moderne mø­de­fa­ci­li­te­ter, køkken og kantine samt vel­færds­fa­ci­li­te­ter for personalet.

Hele ejendommen er beliggende på en 1988 m² stor grund mellem Havdigevej og Vesterhavsgade, hvor der er gode par­ke­rings­for­hold samt lette adgangsforhold ifm. Varelevering, afhentning m.m.

Ejendommen er placeret i et yderst attraktivt og veludviklet industri/havneområde, hvor man blandt andet finder na­bovirk­som­he­der såsom: Qubiqa, Comtec Int. A/S, ØRSTED, Granly, TS Tech, Nicon Industries Esbjerg, DSV, Esbjerg Fiskernes Indkøb samt det store kon­tor­fæl­les­skab på ”ISVÆRKET” og mange flere.

Med en fantastisk og attraktiv beliggenhed på Esbjerg Havn, får I her en funktionel og præsentabel in­ve­ste­rings­ejen­dom, i god ved­li­ge­hol­del­ses­mæs­sig stand såvel indendørs som udendørs - absolut en ejendom, der skal ses.

God beliggenhed i den nordlige del af havnen:
Ejendommen er beliggende i den nordlige del af havnen, tæt ved det store nye erhvervsområde ved Esbjerg strand med den nye lystbådehavn m.v. Trafikalt ligger området med gode til­kør­sels­for­hold fra de store boligområder fra Sædding/Fovrfeld, Sønderris og Hjerting og med gode forbindelser til Hovedvej 12 mod Varde, samt Motorvej E20 mod Kolding.

I 2003 blev der udarbejdet en lokalplan på Esbjerg Havn, hvor man fjernede krav til
havnerelation for områdets virksomheder der alle var etableret på lejede arealer, som Havnen ejede. Der er over tid sket en gradvis ændring for en stor del af områdets virksomheder mod en mindre og mindre relation til hav­ne­ak­ti­vi­te­ter. Havn og dens aktiviteter serviceres i dag i lighed med det øvrige erhvervsliv af specialiserede virksomheder med en større geografisk spredning end det der tidligere var tilfældet. En flytning af havnegrænsen, til ikke mere at omfatte lo­kal­pla­n­om­rå­det, var således en naturlig konsekvens af udviklingen i området.

For den enkelte virksomhed betød et ejerskab af virksomhedens areal, at lysten til at foretage byg­nings­mæs­si­ge investeringer af såvel æstetisk som erhvervsmæssig karakter dermed blev fremmet.

Faciliteter

Interiør

  • Fælles mødelokale
  • Bad og omklædning

Exteriør

  • Porte

Teknik

  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • H E Bluhmesvej v Fiskebrogade (Esbjerg)295 m
  • Esbjerg St.2,5 km
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en6,0 km

Nøgletal

Adresse
Vesterhavsgade 145
Sagsnr.
670114151
Ejendomstype
Lager/Produktion
Handelstype
Investering
Pris
14.000.000 kr.
Afkast
8,00 %
Etageareal
2.149 m²

Arealer

Grundareal
1.988 m²
Bebygget
1.765 m²
Erhvervsareal
2.265 m²
Etageareal
2.149 m²

Økonomi

Pris
14.000.000 kr.
Pris/m²
6.515 kr.
Lejefaktor
10.9
Lejeindtægt
1.284.000 kr.
Årlig lejeindtægt pr m²
597 kr.
Årlige driftsudgifter
171.885 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
80 kr.
Afkast
8,00 %
Af­skriv­nings­be­ret­ti­get
Nej
Moms­re­gi­stre­ret
Ja

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1964 / 2019
Omfattet af energimærke
Nej