Undervisning fra EDC

Blokhusvej 41

9490 Pandrup

I licitation

Licitation/Udbud - 4.595 m²

OFFENTLIGT UDBUD for Jammerbugt Kommune

• Spændende projektejendom
• Det samlede etageareal til købers disposition
• Flere oplagte an­ven­del­ses­mu­lig­he­der

For Jammerbugt Kommune udbydes attraktiv ejendom beliggende centralt i Pandrup. Blokhusvej 41 er opført til ibrugtagning i 1961 og har siden begyndelsen af 1960'erne været anvendt til folkeskole - Pandrup Skole. Ejendommen henstår vakant. Køber kan pr. overtagelsen således disponere over det samlede etageareal.


Det er muligt at afgive bud med og uden Multihuset. Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger herom. Samlet erhvervsareal udgør 4.595 m², heraf udgør multihuset 1.170 m². Grundareal med multihus ca. 67.480 m² Grundareal uden multihus ca. 62.772 m².

Ejendommen sælges fra onsdag den 8. maj 2024 kl. 12.00 på grundlag af de indkomne købstilbud. Jammerbugt Kommune tager stilling til de afgivne tilbud og meddeler foreløbig afslag, eller søger at opnå overbud efter gældende udbudsregler. Tilbud modtages indtil, at der er indgået endelig aftale om salg. Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb.

Den udbudte ejendom er attraktivt beliggende i den nordvestlige del af Pandrup by, med gode adgangsforhold fra selve Blokhusvej, men ligeledes fra Skolevej.

Ejendommen er opført i gule sten med eternittag. Dog er gangarealet beliggende mellem 2 af bygningerne samt indgangsparti med built-up tag belagt med tagpap, der trænger til udskiftning. Vinduerne er dels træ/alu med energiruder, gamle koblede rammer med 1+1 lags glas samt ældre træelementer med 2 lags termoruder.

Ejendommen er sammensat af 4 separate bygninger, der i dag er forbundet via gangarealer. De enkelte bygninger er indrettet med div. klasselokaler med tilhørende toiletter. Herudover er ejendommen indrettet med ba­de­fa­ci­li­te­ter, gymnastiksal, elevkøkken, opholdsområder, møderum, kontorer/lærerværelse med tilhørende toiletter, bibliotek, fælles sal samt „væksthus“.

Bygning nr. 1 er jf. BBR delvist nyopført i 1995 og omfatter den forhenværende skole, indeholdende traditionelle klasseværelser, toilet­fa­ci­li­te­ter, idrætssal, sløjdlokale, og omfatter ligeledes en større multihal. Sidstnævnte kan eventuelt beholdes af Jammerbugt Kommune. Køber opfordres således til at afgive et købstilbud med- eller uden nævnte multihal.

Der henvises endvidere til de i salgs­ma­te­ri­a­let værende to stk. ud­styk­nings­for­slag fra LE34, henholdsvis med- og uden multihal. Herudover er der div. cykelskure og garage.

Til ejendommen hører asfalteret par­ke­rings­om­rå­de, samt stort grundareal, hvor der bl.a. er etableret fodboldbane, legeplads mv. Herudover er der mod Skolevej diverse skure og cykelskur.

Det eksisterende bygningsareal synes oplagt til un­der­vis­nings­for­mål, døg­nin­sti­tu­tion eller lignende, mens det tilhørende grundareal for investor virker oplagt til tæt-/lav boligbyggeri og/eller par­cel­hus­grun­de. Der henvises her til den af LE34 udarbejdede ”Om­rå­de­be­skri­vel­se og fremtidige muligheder”, og køber skal være indforstået med at en fremtidig anvendelse kræver et ny lokalplan.




Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Teknik

  • Dørtelefon

Afstand til

  • Pandrup Skole (Blokhusvej / Jammerbugt Komm.)56 m
  • E 39 - Hir­ts­hals­mo­tor­vej­en19,6 km

Nøgletal

Adresse
Blokhusvej 41
Sagsnr.
912111172
Ejendomstype
Undervisning
Handelstype
Licitation/Udbud
Pris
I licitation
Etageareal
4.595 m²

Arealer

Grundareal
67.480 m²
Bebygget
4.595 m²
Erhvervsareal
6.037 m²
Etageareal
4.595 m²

Økonomi

Pris
I licitation
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
18.900.000 kr.
Grundværdi
1.933.100 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1961
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D