Undervisning fra EDC

Skolegade 2-4

9490 Pandrup

I licitation

Licitation/Udbud - 5.055 m²

SÆLGES I OFFENTLIGT UDBUD for Jammerbugt Kommune

• Mere end 5.000 m² bygninger
• ca. 3 ha. jordtilhørende
• Spændende projektejendom


For Jammerbugt Kommune udbydes attraktiv ejendom beliggende centralt i Kaas. Skolegade 2-4 er opført til ibrugtagning i 1966 og har lige siden været anvendt til folkeskole – Kaas Skole.

Ejendommen henstår pt. ledigt, med undtagelse af kommunal tand­læ­ge­prak­sis, hvor køber overtager den pågældende lejeindtægt. Køber kan pr. overtagelsen således disponere over den primære del af det samlede etageareal 5.055 m².

Ejendommen sælges fra onsdag den 8. maj 2024 kl. 12.00 på grundlag af de indkomne købstilbud. Jammerbugt Kommune tager stilling til de afgivne tilbud og meddeler foreløbig afslag, eller søger at opnå overbud efter gældende udbudsregler. Tilbud modtages indtil, at der er indgået endelig aftale om salg. Købstilbud skal være skriftlige og angive et fast beløb.

Ejendommen er hovedsageligt opført i gule sten med eternittag samt ældre termovinduer (plast). Dog er gangarealerne mellem de enkelte bygninger opført i en let konstruktion med fladt tag (built-up). Taget trænger til udskiftning.

Ejendommen omfatter overordnet 2 bygninger, idet det bemærkes at de 2 sammenbyggede bygninger beliggende op mod Skolevej ikke er omfattet af nærværende udbud, og beholdes af Jammerbugt Kommune, på linje med den fritliggende bebyggelse mod vest. Der henvises i øvrigt til det i salgs­ma­te­ri­a­let værende udstyknings- og grundrids fra LE34.

Bygning 1 jf. BBR omfatter en fritliggende tandlægeklinik på 283 m² plus tilhørende kælder på 79 m². Køber overtager for dette areal en årlige lejeindtægt, som led i en handel. Lejer har efter aftale adgang til det asfalterede par­ke­rings­a­re­al, mod syd. Den årlige startleje er på kr. 141.600 + moms, med årlig regulering efter Net­top­ri­sin­dek­set. Der henvises endvidere til den indgåede er­hvervs­le­je­kon­trakt, der kan rekvireres hos medvirkende ejendomsmægler.

Bygning 2 omfatter den forhenværende folkeskole. Bebyggelsen er indrettet til traditionelle skoleformål, omfattende adskillige klasseværelser, toiletter, køkkener, lærerværelse, kopirum, administration, musiklokale mv. Til bygningen hører endvidere ca. 400 m² kælder, senest anvendt til depot- og teknikrum.

Det eksisterende bygningsareal synes oplagt til un­der­vis­nings­for­mål, døg­nin­sti­tu­tion eller lignende, mens det tilhørende grundareal for investor virker oplagt til tæt-/lav boligbyggeri og/eller par­cel­hus­grun­de.

Til ejendommen hører asfalteret par­ke­rings­om­rå­de, samt stort grundareal, hvor der bl.a. er etableret fodboldbane, legeplads mv. Herudover er der mod Skolevej diverse skure og cykelskur. Der henvises her til den af LE34 udarbejdede ”Om­rå­de­be­skri­vel­se og fremtidige muligheder”, og køber skal være indforstået med at en fremtidig- ændret anvendelse kræver ny lokalplan.

De enkelte bygninger opvarmes via fjernvarme og er energimæket med karakteren D hhv. E. Ifølge den udarbejdede energimærkning er der installeret ven­ti­la­tions­an­læg.

Bygningerne anvendt til folkeskole fremtræder såvel indvendigt som udvendigt i en brugt stand.

Bygningerne fremtræder såvel indvendigt som udvendigt i en brugt stand. Der er flere defekte vinduer. Der er tidligere indkøbt nye glas til nogle af de defekte vinduer, som medfølger.



Afstand til

  • Jetsmark Skole (Kås / Jammerbugt Kommune)172 m
  • E 39 - Hir­ts­hals­mo­tor­vej­en20,0 km

Nøgletal

Adresse
Skolegade 2-4
Sagsnr.
912111171
Ejendomstype
Undervisning
Handelstype
Licitation/Udbud
Pris
I licitation
Etageareal
5.055 m²

Arealer

Grundareal
29.766 m²
Bebygget
5.055 m²
Etageareal
5.055 m²

Økonomi

Pris
I licitation
Vurderingsår
2018
Ejendomsværdi
19.600.000 kr.
Grundværdi
2.621.500 kr.

Ejendommen

Byggeår / Ombygget
1966
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E