Blandet ejendom fra EDC

Kongensgade 28

6700 Esbjerg

395.000 kr./år

467 m²

Er­hvervs­le­je­mål på i alt 467 m² med mange in­dret­nings­mu­lig­he­der – ca. 100 meter fra torvet i Esbjerg

Er­hvervs­le­je­mål på i alt 467 m² med mange in­dret­nings­mu­lig­he­der – ca. 100 meter fra torvet i Esbjerg

Dette er­hvervs­le­je­mål er beliggende tæt på Torvet i Esbjerg, hvor der findes et godt naturligt kundeflow dagen igennem, og hvor man er omgivet af velkendte koncepter såsom McDonald's, Matas, Shaping New Tomorrow, Skechers, Bog & Idé m.fl. Hertil kommer et varieret udbud af caféer og spisesteder i nærområdet, eksempelvis ”Esbjerg Street Food”, der er indrettet i den tidligere biograf kun to husnumre herfra. Går man i den anden (østlige) retning, finder man BROEN Shopping for enden af gågaden, der rummer ca. 65 butikker, PUREGYM, samt Nordisk Film Biograf.

Lejemålet her udgør i alt 467 m² og rummer 387 m² i stueplan med tilhørende kælder på 80 m². Gennem en årrække har lejemålet været anvendt til butik for Kop & Kande, men har også tidligere været benyttet som pengeinstitut – først for Sparekassen SDS og dernæst Unibank.

Grundet lejemålets størrelse og udformning, og de mulige adgange fra flere sider, er det relativt nemt at inddele lejemålet i sektioner, ligesom man også kan skabe et salgsareal i lejemålets fulde længde – alt efter en ny lejers behov. Her og nu fremstår lokalerne med visse mangler, men vil hurtigt kunne bringes i en ind­flyt­nings­klar stand. I den forbindelse indgår udlejer gerne i en dialog med lejer omkring evt. ombygning og ny indretning.

I øjeblikket er stueplan indrettet med ca. 45 m² lager i den bagerste del, ud mod den bagvedliggende P-plads, som også nemt kan inddrages til butiksareal. Derudover findes i stueplan et afsnit på ca. 70 m², bestående af entré, toilet, kontor, køkken og personalerum samt et ekstra lille lager, der ligger på den nordlige side af butiksarealet.

Via butikken er der indvendig trappe til kælderen, der fremtræder tør og meget anvendelig til lager og arkiv. Kælderen rummer et stort lokale på knap 60 m² (inkl. lille teknikrum) samt to mindre lagerrum på hver ca. 12 m².

Udover den centrale beliggenhed i Kongensgade, udmærker lejemålet sig med en let tilgængelighed, hvad enten man er til fods, i bil eller benytter offentlig transport. På grunden lige bagved er der således mulighed for privat parkering, ligesom der er gratis offentlige P-arealer i nærområdet (bl.a. i Borgergade og i P-huset i Danmarksgade). Samtidig er Borgergade og Kongensgade forbundet med en passage, der leder den gående trafik lige forbi dette lejemål.

Beliggenhed:
Kongensgade rummer et godt miks af forskellige butikker, fra de landskendte kædekoncepter til de lokalkendte, unikke spe­ci­al­for­ret­nin­ger, mange hyggelige caféer og spisesteder m.v. Her mærker man tydeligt gadens særlige puls og ”leben”.

Netop her er man tæt forbundet med byens flotte torv, der er velegnet til store arrangementer og som udgør et trækplaster for megen løbende aktivitet året igennem. Dette er derfor stedet, hvor der altid sker noget interessant lige i nærheden.

Denne del af Kongensgade – mellem Englandsgade (som kan krydses i bil) og Torvet – har en kontinuerlig god kun­de­til­strøm­ning, som understøttes af gode par­ke­rings­for­hold i nærområdet (f.eks. i Borgergade og P-huset i Danmarksgade). Den attraktive beliggenhed understøttes også af den korte afstand til ”Shoppingcenter Broen”, der åbnede i 2017 og som ligger i den østlige ende af gågaden, lige ved siden af banegården.

Kongensgade og de tilhørende sidegader har gennem de seneste år gennemgået en stor og omfattende gå­ga­de­renove­ring, hvor nye ga­de­be­læg­nin­ger, gadebelysning og udstyr har givet et stort kva­li­tets­mæs­sigt løft og cementeret Kongensgade som Syd­ve­stjyl­lands ubestridte bedste handelsgade.

Kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech for yderligere oplysninger samt aftale om fremvisning.

Faciliteter

Exteriør

  • Facadelængde (0 m)
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Skolegade v Englandsgade (Esbjerg)204 m
  • Esbjerg St.669 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en4,5 km

Nøgletal

Adresse
Kongensgade 28
Sagsnr.
67001744
Ejendomstype
Blandet ejendom
Årlig leje
395.000 kr./år
Erhvervsareal
467 m²
Kælder
80 m²

Arealer

Erhvervsareal
467 m²
Etageareal
467 m²
Kælder
80 m²

Økonomi

Årlig leje
395.000 kr./år
Månedlig leje
32.916 kr.
Årlig leje pr. m²
846 kr.
Bruttoleje pr. år
395.000 kr.
Månedlig bruttoleje
32.916 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
845 kr.
Depositum
0 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja, efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja, efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidig 6 mdrs. varsel til den 1. i en måned
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
NPI dog min 2%
Overtagelse
Efter nærmere aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1890 / 2012
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E