Blandet ejendom fra EDC

J. Lauritzens Plads 3 st.tv.

6760 Ribe

136.800 kr./år

171 m²

Sjældent udbudt lejemål med stor synlighed og let tilgængelig lige ved Kvickly og offentlig P-plads

På en central og synlig placering i Ribe, med facade ud til stor offentlig P-plads (J. Lauritzens Plads), udbydes nu disse velindrettede og mul­ti­an­ven­de­li­ge er­hvervslo­ka­ler, der gennem en årrække har været benyttet som en del af Danske Banks filial i Ribe.

Lejemålet her på 171 m² er et eksempel på, hvordan opdeling af de i alt 439 m² i stueplan kan tilvejebringe attraktive kontor og/eller kliniklokaler på en af byens allerbedste og mest synlige adresser.

Lokalerne er således ikke opdelt på forhånd, og ej heller endelig indrettet, hvorfor en ny lejer netop har mulighed for at få medindflydelse på den endelige opdeling og indretning – forhør nærmere.

I henhold til nuværende in­dret­nings­plan vil der blive et nyt indgangsparti med vindfang – med adgang direkte fra J. Lauritzens Plads. Herfra er der forbindelse til henholdsvis et depot/lagerrum og et stort åbent kontorområde samt yderligere 3 separate kontorlokaler og printer-/kopirum. Herudover etableres et stort mødelokale. Endvidere byder lejemålet på et lyst køkken-alrum samt særskilt handicaptoilet og forrum. Alt sammen vil blive overdraget til lejer i flot og brugbar stand.

I bygningen findes desuden en god og tør kælder på 136 m², som evt. kan lejes med. Kælderen er primært til lagerformål, men rummer også omklædning og toilet, og er i det hele taget meget anvendelig. Der er adgang til kælderen via fælles trappeparti med indgang fra J. Lauritzens Plads. På grund af ejendommens fjerne fortid som dag­lig­va­re­for­ret­ning er ejendommen også udstyret med en vareelevator mellem stueplan og kælder, der pt. er taget ud af drift, men som dog kan genetableres.

Ejendommen, hvori lejemålet her er beliggende, befinder sig i smørhullet mellem det ældre, etablerede gågademiljø og de mange butikker med direkte tilknytning til J. Lauritzens Plads – med varehuset Kvickly som vel nok den største pu­bli­kums­mag­net.

J. Lauritzens Plads er en gratis, offentlig par­ke­rings­plads, der er meget populær for de handlende i nærområdet – men også for de handlende i gågaden, idet antallet af velbeliggende P-pladser er begrænset i den modsatte ende af gågaden (ved domkirken). Af samme grund er nærområdet her et populært retailområde, hvor det både er nemt at komme til og fra og nemt at parkere.

Området:
Ribe – kendt som Danmarks ældste by – er ”hovedbyen” for et geografisk stort opland og har 8.365 indbyggere (i 2023). Byens historie strækker sig helt tilbage til vikingetiden, og i 2010 fejrede Ribe således sit 1300-års jubilæum.

I middelalderen var Ribe en af landets største byer og en meget vigtig handelsby – men også for kirken var Ribe en vigtig metropol, hvorfor Ribe i dag er begunstiget med en smuk domkirke, én af 10 domkirker i Danmark.

Ribe har i vid udstrækning undgået de store bymæssige katastrofer såsom bybrande, krige og hærgen, og har i dag en velholdt, ældre bydel, der sammen med domkirken, vikingemuseet og byens historiske status in mente, medvirker til byens særlige charme og som hvert år tiltrækker op mod 1,5 mio. besøgende.

Byen kan også byde på et sundt og pulserende handelsliv. Her er en god blanding af ud­valgs­for­ret­nin­ger, større varehuse og små hyggelige spe­ci­al­for­ret­nin­ger, der i sig selv gør det til en god oplevelse af besøge byen.

Faciliteter

Interiør

  • Kantine
  • Bad og omklædning
  • Loftshøjde (2.48)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Porte
  • Facadelængde (15 m)
  • Indhegnet
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Vareelevator
  • Ventilation
  • Kabling
  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Nørremarksvej / Rosen Allé (Ribe)230 m
  • Ribe St.655 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en24,0 km

Nøgletal

Adresse
J. Lauritzens Plads 3 st.tv.
Sagsnr.
670114081
Ejendomstype
Blandet ejendom
Årlig leje
136.800 kr./år
Erhvervsareal
171 m²

Arealer

Bebygget
171 m²
Erhvervsareal
171 m²
Etageareal
171 m²

Økonomi

Årlig leje
136.800 kr./år
Månedlig leje
11.400 kr.
Årlig leje pr. m²
800 kr.
Bruttoleje pr. år
136.800 kr.
Månedlig bruttoleje
11.400 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
800 kr.
Depositum
34.200 kr.
Aconto Vandudgift
2.400 kr.
Aconto Varmeudgifter
11.400 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidigt 6 mdrs. varsel
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
I h.t. NPI, min 2 %
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1881 / 2004
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D