Detail fra EDC

Gammel Kongevej 31 ST

1610 København V

438.500 kr./år

188 m²

Unikt detaillejemål på Gammel Kongevej

• Rumligt butiksareal på 157 m², tilpasset til forskellige for­ret­nings­for­mål og med en åben planløsning
• Tilgængelig kælderareal på 31 m², ideelt til lager eller ekstra opbevaring
• Stor og imponerende vinduesfront, der giver gode ud­stil­lings­vin­du­er
• Central beliggenhed på Gammel Kongevej med nem adgang til offentlig transport

Velkommen til dette enestående detaillejemål beliggende på Gammel Kongevej.

Dette lejemål byder ikke kun på en god beliggenhed med naboer som ILVA, Irma, Rains mv, men tilbyder også et væld af muligheder alt efter dine egne for­ret­nings­be­hov.

Gammel Kongevej, beliggende i hjertet af København, er en af byens mest pulserende gader. Udover den centrale beliggenhed, er der let tilgængelighed fra forskellige dele af byen, hvilket gør det praktisk for kunder at besøge din forretning. Desuden fungerer Gammel Kongevej som et knudepunkt for både lokale beboere og turister, hvilket giver din virksomhed mulighed for at nå ud til forskellige målgrupper.

Dette detaillejemål er indrettet i en klassisk københavner ejendom, som kan dateres tilbage til 1908. Lejemålet præsenterer sig med store facadevinduer, der ikke blot lukker lys og luft ind i lokalet, men som tilsammen med facadeskiltet yderligere sikrer et godt blikfang.

Med 157 m² til rådighed, fordeler arealet sig over et ud­stil­lings­om­rå­de, et funktionelt værksted, et kontor og et mindre tekøkken. Den åbne planløsning giver dig mulighed for at tilpasse rummet efter dine specifikke forretningsmål, uanset om du ønsker at fortsætte cykelhandel eller udforske nye de­tail­kon­cep­ter.

Ejendommen inkluderer også et kælderareal på 31 m², der er ideel til lager eller ekstra op­be­va­rings­be­hov. Her finder du også et toilet. Derudover byder lejemålet på en charmerende og hyggelig gård.

Der er også bekvemme par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter i nærområdet. Du kan parkere på Gammel Kongevej på Frederiksberg-siden med op til 2 timers gratis parkering, eller alternativt benytte Codanhus P-kælder, der ligger blot 60 meter væk fra lejemålet. Der er mulighed for opladning af el-bil hos Clever 140 meter fra lejemålet.

Hvis du drømmer om at drive din virksomhed på en af Københavns mest eftertragtede adresser, så er dette en enestående mulighed.

Lejemålet på Gammel Kongevej 31, København V, byder på en fremragende og central beliggenhed i hjertet af byen. Denne beliggenhed er ideel for enhver virksomhed, der ønsker at opnå synlighed og tiltrække et bredt kundegrundlag.

Gammel Kongevej er en velkendt og travl gade, der konstant tiltrækker opmærksomhed fra både lokale beboere og besøgende. Det er en af Københavns mest populære gader og giver en fantastisk mulighed for at fremvise din virksomhed og tiltrække potentielle kunder.

Trans­port­mæs­sigt er lejemålet også praktisk placeret med nem adgang til offentlig transport, herunder busser, der stopper lige uden for lejemålet, samt Vesterport Station og Københavns Hovedbanegård, der ligger henholdsvis 600 og 850 meter væk. Dette gør det nemt for dine kunder at nå din forretning fra forskellige dele af byen.

Afstand til

  • Det Ny Teater (Vodroffsvej)112 m
  • Vesterport St.619 m
  • Vesterport St. (togbus)667 m
  • København H (Metro)893 m
  • Ama­ger­motor­vej­en5,0 km

Nøgletal

Adresse
Gammel Kongevej 31 ST
Sagsnr.
114057629
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
438.500 kr./år
Erhvervsareal
188 m²
Kælder
31 m²

Arealer

Erhvervsareal
188 m²
Etageareal
188 m²
Kælder
31 m²

Økonomi

Årlig leje
438.500 kr./år
Månedlig leje
36.541 kr.
Årlig leje pr. m²
2.332 kr.
Bruttoleje pr. år
438.500 kr.
Månedlig bruttoleje
36.541 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
2.332 kr.
Depositum
219.250 kr.
Aconto Vandudgift
9.400 kr.
Aconto Varmeudgifter
28.200 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
3 år
Uopsigelighed fra udlejer
6 år
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 3%
Overtagelse
Efter aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1908
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C