Detail fra EDC

Pladehals Allé 28 st

2450 København SV

221.272 kr./år

134 m²

5 ledige detaillejemål til butik, café eller take-away i nyopført bebyggelse

• 5 lejemål til restauration, café eller butik
• To­tal­renove­re­de lejemål med bevarelse af ejendommens industrielle historie
• Fælles gangareal med kunde- og per­so­na­le­toilet­ter, per­so­na­leom­klæd­ning m.v.
• Unikt beliggende i nyopførte og moderne omgivelser direkte ud til vandet
• Nem adgang til offentlig transport samt hurtig tilgængelighed til mo­tor­vejs­net­tet

De 5 ledige lejemål er beliggende på Frederiks Brygge, som er Københavns nye blågrønne bydel, tæt på byens centrum. Lejemålene er opført i den gamle Pladehal, der er totalrenoveret med respekt for ejendommens fortid som in­du­stri­byg­ning.

Tre af lejemålene har udsigt og udgang til Frederik Brygges havnefront, hvor der forventes et skønt leben. Joe & The Juice er netop åbnet på denne side af bygningen, som nabo til disse 3 lejemål. Herudover findes 2 lejemål på ejendommens bagside mod Pladehals Allé, hvor der er nem adgang for trafikanter. Lejemålene vil være oplagte til mere ser­vi­ce­o­ri­en­te­re­de erhverv som f.eks. barber, beauty salon, butik eller måske en cykelhandler med tilhørende værksted.

Der hører til lejemålene et fælles gangareal med flere kunde- og per­so­na­le­toilet­ter, per­so­na­leom­klæd­ning m.v. som lejerne betaler til via lejerforening. Der bliver således ikke brugt plads i lejemålenes nettoarealer på dette. I le­jer­for­e­nin­gen indgår 2 timer daglig rengøring i fæl­les­a­re­a­ler­ne, ligesom der fyldes op med toiletpapir m.v.

Frederiks Brygge er et område på 80.000 m² med bo­lig­be­byg­gel­ser, dag­in­sti­tu­tio­ner og dag­lig­va­re­bu­tik­ker, som udvikles langs kajer mellem havnebassinet, kanaler og Kalvebod Brygge. Området kobles sammen med Københavns overordnede infrastruktur og bliver en del af den nye cykelrute fra Sluseholmen til Nordhavn.

Bydelen struktureres med kar­ré­be­byg­gel­ser langs en gennemgående grøn hovedgade. Herfra udspringer mindre gågader, og i karréernes åbninger dannes lokale na­bo­skabs­plad­ser. Bydelens placering på Københavns havnefront iscenesættes med Flydedokken, som er Frederik Brygges centrale offentlige byrum. Landskabet er udformet, så materialevalg og beplantninger understøtter det maritime miljø og den overordnede bydelsstruktur, hvor der er differentieret i friarealernes rum og funktionalitet.

Pladehals Allé er en beliggenhed, der kombinerer be­kvem­me­lig­he­den ved byens liv med muligheden for at udforske naturens skønhed. Frederiks Brygge tilbyder den perfekte kombination af let tilgængelighed og en rig mangfoldighed af fri­tidsak­ti­vi­te­ter i Sydhavn. Området er beriget af muligheder, der tiltrækker en bred menneskemængde. I perioden fra 2005 til 2023, har ind­byg­ger­tal­let i Sydhavn gennemgået en markant vækst, idet det er steget fra 15.000 til 32.000 i dag.

Den fantastiske udsigt over vandet og den charmerende havn skaber en idyllisk atmosfære, der inspirerer til afslapning og hygge. Caféer på Frederiks Brygge kan drage fordel af denne naturskønne kulisse ved at tilbyde udendørs siddepladser eller pa­nora­mavin­du­er, hvor gæsterne kan
nyde en kop kaffe eller en lækker frokost.

Med den nemme adgang til offentlig transport, herunder Sydhavnen Station og Københavns Hovedbanegård, kan spisesteder tiltrække både lokale beboere, besøgende og pendlere. Det er et populært område, hvor folk passerer igennem på vej til arbejde, fri­tidsak­ti­vi­te­ter eller shopping, hvilket giver caféerne et stort potentiale for at tiltrække forskellige målgrupper.

Transporten til og fra Frederiks Brygge er hurtig og problemfri. På blot 15 minutters cykeltur når du Rådhuspladsen, og med få minutters kørsel når du Ring 2, hvorfra du nemt kan komme til både City og mo­tor­vejs­net­tet. Hvis offentlig transport er dit foretrukne valg, er der kun 15 minutters gang til Sydhavnen Station, der ligger 1,1 km væk. Herfra kan du bekvemt tage både S-tog, regionaltog og metro fra Københavns Hovedbanegård.

Nøgletal

Adresse
Pladehals Allé 28 st
Sagsnr.
114057697
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
221.272 kr./år
Erhvervsareal
134 m²

Arealer

Erhvervsareal
134 m²
Etageareal
134 m²

Økonomi

Årlig leje
221.272 kr./år
Månedlig leje
18.439 kr.
Årlig leje pr. m²
1.651 kr.
Årlige driftsudgifter
83.287 kr.
Månedlige driftsudgifter
6.940 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
622 kr.
Bruttoleje pr. år
304.559 kr.
Månedlig bruttoleje
25.379 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
2.272 kr.
Depositum
110.636 kr.
Aconto Vandudgift
2.612 kr.
Aconto Varmeudgifter
8.473 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
3 år
Uopsigelighed fra udlejer
6 år
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 3%
Overtagelse
Aftales
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
2023
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
A2020