Detail fra EDC

Sluseholmen 7

2450 København SV

592.800 kr./år

304 m²

Detaillejemål på Sluseholmen - En unik kombination af dagligliv og erhverv

• Unikt detaillejemal, placeret direkte ved den kommende metrostation, Sluseholmen.
• Udstyret med store vinduespartier, der sikrer stor synlighed og et fantastisk lysindfald.
• Fleksibel planløsning med gode muligheder for at opdele og tilpasse lejemålet - og således skabe skræddersyede rum, der nøjagtigt imødekommer dine specifikke krav til butiksarealet.
• Kva­li­tets­sik­ret, bæredygtigt og certificeret byggeri med DGNB Guld. Samtidig arbejdes der med DGNB Hjerte, som belønner bygninger, der gør en ekstra indsats for brugernes velvære.
• Sluseholmens karakterfulde kvarter er skabt til at binde erhverv og dagligliv tæt sammen, hvor de grønne områder langs kanalerne bliver brugt til et utal af aktiviteter.
• Stort terrassedæk med vandudsigt – og således gode muligheder for udeservering (50-60 m²).

Er din forretning i vækst, søger du nye spændende rammer, eller ser du en unik chance for at placere dig i hjertet af et dynamisk nærområde? Sluseholmen er i hastig udvikling og vil i løbet af de næste par år forvandle sig til et sprudlende kvarter, hvor moderne arkitektur, by- og kulturliv harmonerer med den maritime beliggenhed og de mange grønne arealer.

Et detaillejemål i Sluseholmen 7 udgør den ideelle platform for en mangfoldighed af virksomheder – fra mindre ni­che­for­ret­nin­ger, kreative frisører og specialiserede butikker, til nystartede iværk­sæt­ter­virk­som­he­der og innovative koncepter, der alle søger et unikt hjem. Dette er stedet, hvor man kan blomstre i et fællesskab, der værdsætter åbenhed, samarbejde og den gode historie.

De­tail­le­je­må­let byder på en fleksibel planløsning med gode muligheder for at opdele og tilpasse lejemålet, så det nøjagtigt imødekommer dine specifikke behov. Ydermere er lejemålet placeret direkte ud til den kommende metrostation, hvilket sikrer en særligt høj synlighed og god tilgængelighed.

Med sin idylliske beliggenhed ved vandkanten, mod Fordgraven, er Sluseholmen præget af naturskønne omgivelser, hvor vandet spiller en central rolle og tilføjer et unikt maritimt præg til hele området. Med forventninger om at huse cirka 5.500 indbyggere i Sluseholmen og op til 16.500 indbyggere samt 22.000 arbejdspladser i det større Sydhavnsområde i fremtiden, står området over for at blive ét af Københavns mest eftertragtede og spændende kvarterer.

Samtidig er Sluseholmen placeret nær nogle af de vigtigste ho­ved­færds­elsår­er. Åbningen af den nye Sydhavnsmetro til København Syd St. i 2024 vil blive ét af de vigtigste tra­fik­knu­de­punk­ter, hvor Metro, regional- og fjerntog, samt flere S-togslinjer mødes. Etableringen af Syd­havns­me­tro­en vil således medvirke til en hurtigere realisering af områdets ud­vik­lings­po­ten­ti­a­le.

De­tail­le­je­må­let præsenterer en fremragende placering for mange typer af udbud og varer. Med et stærkt fundament af allerede etablerede virksomheder, herunder Lagkagehuset, Ricco's Kaffe, diverse specialiserede nichebutikker, et cykelværksted, Sundhedshuset Sluseholmen, en frisørsalon, blomsterbutik og hundesalon, har I nu muligheden for at tage del i dette pulserende og voksende fællesskab.

Afstand til

  • Bådehavnsgade175 m
  • Sydhavn st1,3 km
  • Ama­ger­motor­vej­en1,5 km
  • Valby st3,3 km

Nøgletal

Adresse
Sluseholmen 7
Sagsnr.
114057865
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
592.800 kr./år
Erhvervsareal
304 m²

Arealer

Erhvervsareal
304 m²
Etageareal
304 m²

Økonomi

Årlig leje
592.800 kr./år
Månedlig leje
49.400 kr.
Årlig leje pr. m²
1.950 kr.
Årlige driftsudgifter
152.000 kr.
Månedlige driftsudgifter
12.666 kr.
Årlige driftsudgifter pr m²
500 kr.
Bruttoleje pr. år
744.800 kr.
Månedlig bruttoleje
62.066 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
2.450 kr.
Depositum
296.400 kr.
Aconto Varmeudgifter
30.400 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
10 år
Uopsigelighed fra udlejer
10 år
Opsigelse
Lejer: 6 mdr. Udlejer: 12 mdr.
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 2%
Overtagelse
Forventet
Over­ta­gel­ses­da­to
30. sep. 2025
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
2025
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
A2020