Detail fra EDC

Dybendalsvænget 3 ST

2630 Taastrup

5.010.200 kr./år

Fra byggegrund til områdets flotteste byggeri - og jeres nye hovedkontor?

• Ny domicilejendom (kontor/lager)
• 6.322 m² nybyggeri tegnet af ARDESS opføres på 12.887 m²
• Forventet lavt energiforbrug da ejendommen bliver opført som min. energimærk A2020
• Nå eventuelt at sætte dit eget præg på indretning og materialevalg

Fra byggegrund til områdets flotteste byggeri - og jeres nye hovedkontor?
Snart opfører Stensdal det, der uden tvivl bliver Klovtofte Er­hvervs­om­rå­des flotteste ejendom.
6.322 m² nybyggeri tegnet af ARDESS der bl.a. står bag Årets Kontorbyggeri 2020 hos Ambiente i Skanderborg, opført på 12.887 m² grund med indbygget biodiversitet.
Men lige nu er det en byggegrund – der igennem et par år har skabt grobund for vild natur, som gavner bi­o­di­ver­si­te­ten i området, og skaber liv for sommerfugle, bier og fugle.
Grunden er en del af vores Som­mer­fug­le­part­ner­skab med Danmarks Na­tur­fred­nings­for­e­ning, og det er den fortsat, når byggeriet står færdigt.
Stensdal opfører Klovtofte Er­hvervs­om­rå­des flotteste nybyggeri. 6.322 m² administration, lager/produktion og varegård i flot arkitektur af ARDESS, omringet af den smukke, vilde natur, der allerede nu udgør en del af Stensdals som­mer­fug­le­part­ner­skab med Danmarks Na­tur­fred­nings­for­e­ning. Her får du de smukkeste rammer til domicil.
Stensdal har flere moodboards klar, så du kan præge indretningen af de spændende rammer sammen med arkitekterne. Her i materialet kan du se eksempler fra indretningen af Ambientes domicil i Skanderborg, og ARDESS har spændende tanker om denne nye ejendom.
“Grundtanken med huset er at skabe en atmosfærefuld helhed – et domicil, som i sin balance mellem rå og forfinede detaljer danner et unikt dna og ramme om sine brugere”, fortæller Sebastian Schroers, CEO og Arkitekt, MAA hos ARDESS.