Detail fra EDC

Jernbanevej 5D 1 TV

2800 Kongens Lyngby

166.000 kr./år

93 m²

93 m² butikslejemål med mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der og 2 store butiksvinduer.

• 93 m² godt udnyttet butikslejemål
• God eksponering
• Mange an­ven­del­ses­mu­lig­he­der
• 2 Store vinduer mod gaden
• Flot facade
• Ikke moms­re­gi­stre­ret lejemål

Denne charmerende butik er placeret på Jernbanevej, en sidevej til Lyngby Hovedgade, der er let tilgængelig inden for kort gåafstand. Beliggenheden giver let synlighed og adgang til det om­kring­lig­gen­de område. Butikken dækker et areal på 74 m² og præsenterer sig med to imponerende store vinduespartier, der giver en optimal mulighed for at fremvise produkter eller skabe opmærksomhed omkring tjenester.

Indgangen til butikslokalet er centralt placeret, hvilket gør det nemt at tiltrække kundernes opmærksomhed. Ydermere tilbyder lejemålet en alternativ adgang via opgangen, hvilket kan være praktisk for personale.

Inde i butikslokalet er der en lille forhøjning, der fører til et rummeligt område, der rummer et te-køkken, et kontor og en be­hand­lings­plads. Dette giver mulighed for fleksible an­ven­del­ses­mu­lig­he­der, såsom at servere drikkevarer, udføre administrative opgaver eller skabe en behagelig atmosfære til behandlinger.

Det tilhørende badeværelse med badekar tilføjer ekstra bekvemmelighed og gør det muligt for personale at føle sig velplejede og komfortable. Som en ekstra bonus er der en trappe fra butikslokalet, der fører ned til en kælder på 19 m², som kan bruges som praktisk lagerplads. Dette giver en ekstra dimension af op­be­va­rings­mu­lig­he­der, der kan bidrage til effektiv drift af butikken.

Alt i alt tilbyder denne butik på Jernbanevej en attraktiv og funktionel plads, der kombinerer en central beliggenhed med gode eks­po­ne­rings­mu­lig­he­der og praktiske faciliteter. Den rummelige indretning og de forskellige an­ven­del­ses­mu­lig­he­der gør det til en alsidig løsning for en række for­ret­nings­ak­ti­vi­te­ter.

Dette attraktive lejemål er beliggende i umiddelbar nærhed af Lyngby station, hvilket muliggør bekvem adgang til forskellige former for offentlig transport, herunder tog, busser samt den kommende letbane, der forventes at stå færdig i 2025 ifølge de nuværende planer. Denne strategiske placering sikrer optimale trans­port­for­bin­del­ser, der forbinder lejemålet til det om­kring­lig­gen­de byområde og videre.

Lyngby er velkendt for sin naturskønne karakter og imponerende grønne områder, og dette afspejles også omkring Jernbanevej 5D. Den om­kring­lig­gen­de atmosfære præges af smukke træbeklædte veje, der indbyder til behagelige gåture og cykelture. Den omgivende natur tilføjer en fornemmelse af ro og æstetisk skønhed til området, hvilket skaber en behagelig oase midt i byen.

Dette lejemål er dermed ikke blot en for­ret­nings­mæs­sig mulighed, men også en chance for at blive en del af den charmerende atmosfære og grønne livsstil, som Lyngby er så kendt for. Den smukke omgivende natur og den praktiske nærhed til offentlig transport gør dette lejemål til et ideelt sted at etablere eller udvide en virksomhed, samtidig med at man kan nyde det bedste af begge verdener: det travle byliv og den afslappende naturlige skønhed.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning
  • Cykelkælder

Exteriør

  • Altan

Teknik

  • Dørtelefon
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Sorgenfrivej (Jernbanevej)77 m
  • Lyngby Lokal St.508 m
  • Lyngby St.555 m
  • 201 - Lyngby Omfartsvej1,0 km

Nøgletal

Adresse
Jernbanevej 5D 1 TV
Sagsnr.
114057702
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
166.000 kr./år
Erhvervsareal
93 m²
Kælder
19 m²

Arealer

Erhvervsareal
93 m²
Etageareal
93 m²
Kælder
19 m²

Økonomi

Årlig leje
166.000 kr./år
Månedlig leje
13.833 kr.
Årlig leje pr. m²
1.785 kr.
Bruttoleje pr. år
166.000 kr.
Månedlig bruttoleje
13.833 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
1.784 kr.
Depositum
83.000 kr.
Aconto Vandudgift
18.600 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­vær­ket
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
2 år
Uopsigelighed fra udlejer
4 år
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 3%
Overtagelse
Efter nærmere aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Udefineret
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1937
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D