Detail fra EDC

Gammel Holstedvej 1A

4700 Næstved

2.015.270 kr./år

2.025 m²

Attraktivt beliggende boksbutik med mange muligheder inden for detail

• Attraktiv beliggenhed med stor synlighed

• 2.025 m² butikslokale, lager og gode velindrettede per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter

• Loftshøjde i butik og lager ca. 5,3 m

• Varegård på 300 m² og tilhørende affaldsgård på 50 m²

• Stort fælles par­ke­rings­om­rå­de med ca. 180 pladser

Boksbutik med stor synlighed som er velegnet til pladskrævende de­tail­han­dels­for­ret­ning eller butikker med større udvalgsvarer.

Lejemålet er beliggende i det attraktive butiksområde Næstved Butikstorv, som er er del af Sydsjællands største de­tail­han­dels­om­rå­de, der tillige omfatter Næstved Storcenter og Næstved Megacenter.

Lejemålet er på 2.025 m² med tilhørende 300 m² varegård og 50 m² affaldsgård.

Lejemålet er indrettet som et stort, højloftet og regulært butikslokale (loftshøjde ca. 5,3 m) med tilbygget vind­af­skær­men­de ind­slus­nings­ind­gang.

Fra den bagerstede del af butikslokalet er der adgang til pæne kontor- og per­so­na­le­fa­ci­li­ter, som rummer kontor, frokoststue/møderum, mindre lagerrum, teknikrum samt omklædningsrum med 2 toiletter.

Fra den bagerstede del af butikslokalet er der desuden via port adgang til stort lager og herfra via va­re­ind­slus­nings­om­rå­de adgang til varegård og affaldsgård.

Et lejemål i moderne og tidssvarende lokaler, beliggende i område med særdeles god synlighed, stort kundeflow og gode par­ke­rings­for­hold.

Lejemålet - som i dag huser Harald Nyborg - forventes at kunne frigives til ny lejer i foråret 2022.

Det største og mest besøgte centerområde udenfor Storkøbenhavn, med mere end 70
spe­ci­al­bu­tik­ker, 25 boksbutikker, McDonald‘s, Næstveds og Sydsjællands største ”bilby” med Mercedes, Volvo, VW, Toyota mfl.

Næstved Storcenter, og området omkring i Øverup og Holsted Erhvervs/butiksområde, har siden opførelsen i 1989 vist sig som en handelsmæssig magtfaktor på Sjælland og øerne, og kunderne kommer langvejs fra for at få en god indkøbs– og spiseoplevelse.