Detail fra EDC

Kongensgade 27

6700 Esbjerg

1.428.900 kr./år

1.650 m²

Sjældent udbudt lejemål i hjertet af Esbjerg - med ca. 1.650 m2, 81 m. facade og ”AAA”-beliggenhed

Lejemålet er beliggende i den store og centralt beliggende butiksejendom, kaldet ”Midt-I”, på den måske bedste placering i Esbjerg overhovedet – på hjørnet af Torvet og
Kongensgade.

Her fra 1. salen er der uhindret synlighed og eksponering overfor byens pulserende liv, der netop her udspiller sig nærmest døgnet rundt og alle ugens dage.

Hvor det særligt i sommerhalvåret summer af liv fra de udendørs afskærmede spiseområder på Torvet, der omkranser et område velegnet til koncerter o.l., er det flotte torv ligeledes en ho­ve­d­at­trak­tion i vinterhalvåret, hvor f.eks. en stor skøjtebane, juletræer og en smuk vin­ter­udsmyk­ning er trækplaster for byens borgere og besøgende.

Selve lejemålet har adgang via Kongensgade, hvor en
rulletrappe fører folk til og fra etagen på 1. sal, der byder på i alt ca. 1.650 m2, hvoraf langt størstedelen udgør et stort åbent butiksområde. Der er desuden vareelevator fra
ejendommens gårdside.

Lejemålet består at stort salgsområde i åben forbindelse med rulletrappen, yderligere salgsområde forsænket med 3 trin – og bag dette knap 250 m², der pt. er indrettet til lagerrum, depotrum, kontorer, mødelokaler samt toiletter, personale-rum og kantine.

Overalt i lejemålet er der et særdeles godt lysindfald grundet flere karnapper og de mange meter facade, hvilket tillige giver et spændende og storslået udkik over hele Torvet og gågaden med alle dens aktiviteter og cafeliv m.v.

I ejendommen findes i stueplan Café Gallardo, By Lene, Bog & Idé samt en kiosk og de­tail­for­ret­ning – og giver ejendommen en god diversitet. Derudover er der udlejet til fitness på 2. og 3. sal, der giver liv og et pulserende miljø fra morgen til aften.

Af nære naboer i området kan nævnes Mc Donalds, Skechers, New Tomorrow, Esbjerg Street Food, Matas, Normal, Tøjeksperten, Only, Dronning Louise og mange mange flere.

Beliggenhed/nærområdet:
I 2018 fejrede Esbjerg sit 150 års jubilæum. Det har været en dynamisk udvikling fra pionerby med eksport-havn – til købstad – til fiskerby – til offshore base og nu til energimetropol med udskibning af havvindmøller. Esbjerg har siden 2006 været en storkommune og er nu et sydvestjysk center for uddannelse, sundhed og kulturelle aktiviteter.

Esbjerg City er områdets førende shopping-mekka med over 200 spe­ci­al­for­ret­nin­ger, restauranter, center og varehuse samlet i et hyggeligt bymiljø.

På Torvet ligger flere af byens ældste og smukkeste ejendomme, ligesom der er et flot kig til Musikhuset, tegnet af arkitekt Jan Utzon og til seneste skud på stammen ved musikhuset, den smukke Henning G. Kruses plads, tegnet af det verdensberømte danske arkitektfirma BIG – Bjarke Ingels Group.

Torvet i Esbjerg danner ramme om mange af byens spændende aktiviteter, lige fra live-musik/koncerter, udstillinger, skøjtebane, kræmmermarked til de studerendes studenterdans omkring rytterstatuen af Christian den IX.

I nærområdet er der flere gode par­ke­rings­mu­lig­he­der – eksempelvis par­ke­rings­plad­ser­ne i Borgergade samt Esbjergs nye, moderne P-hus i Danmarksgade, der ligger ganske tæt på lejemålet og Torvet.

Lejemålet ligger således i hjertet af Esbjerg med alt omkring sig.

Faciliteter

Interiør

 • Kantine
 • Cykelkælder
 • Loftshøjde (2.85)

Exteriør

 • P-kælder (0 stk)
 • P-Pladser (2 stk)
 • Tagterrasse
 • Facadelængde (81 m)
 • Indhegnet
 • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

 • Personelevator
 • Vareelevator
 • Ventilation
 • Kabling
 • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
 • Vinduestype Termo

Nøgletal

Adresse
Kongensgade 27
Sagsnr.
67001535
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
1.428.900 kr./år
Erhvervsareal
1.650 m²

Arealer

Bebygget
1.650 m²
Erhvervsareal
1.650 m²
Etageareal
1.650 m²

Økonomi

Årlig leje
1.428.900 kr./år
Månedlig leje
119.075 kr.
Årlig leje pr. m²
866 kr.
Bruttoleje pr. år
1.428.900 kr.
Månedlig bruttoleje
119.075 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
866 kr.
Depositum
714.375 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter nærmere aftale
Opsigelse
6 mdr (lejer) og 12 mdr (udlejer)
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Hvert d. 1/1 iht. NPI, min. 2 %
Afståelsesret
Nej
Opdeling
Opdeling er muligt

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1960 / 2021
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D