Detail fra EDC

Storegade 227B

6705 Esbjerg Ø

658.500 kr./år

878 m²

Veldisponeret boksbutik på 878 kvm med attraktiv facade-placering ved stor indfaldsvej i Esbjerg Ø

Butikken er beliggende i den østlige del af Esbjerg – tæt på motorvej E20 – og med facade direkte til en af Esbjergs mest trafikerede indfaldsveje.

Området er kendt som et attraktivt erhvervsområde med en godt miks af butikker, blandt andet en Lidl-dag­lig­va­re­for­ret­ning, McDonald’s, Esbjerg Bazar, en stor nyindrettet Røde Kors-butik, Quick Pot samt flere af byens største bilforhandlere – såsom Bent Pedersen A/S (Mercedes, FIAT, Alfa Romeo, Mitsubishi m.fl.) og Bjarne Pedersen A/S (Volvo, Ford, Renault m.fl.).

I samme ejendom som dette lejemål ligger en nyere Jem & Fix-forretning (fra 2015) på ca. 1.700 kvm, med hvem man deler indkørsel og par­ke­rings­plads med. Indkørslen til og fra Storegade deles endvidere med McDonald's - og særligt disse to for­ret­nings­kon­cep­ter (McDonald's og Jem & Fix) sikrer lejemålet et ganske betydeligt kundeflow.

Hvor Jem & Fix er placeret bagerst i ejendommen, ligger nærværende butik på 878 kvm forrest mod Storegade, og har således en optimal synlighed i forhold til indfaldsvejens megen trafik.

Butikken udgør et samlet areal på 878 kvm og har siden ejendommens opførsel i 2007 været anvendt til kon­tor­for­sy­nings­for­ret­ning – og er anvendelig til mange former for bu­tiks­ud­stil­ling, engrossalg, kombineret showroom/lager m.m.

Såvel ude som inde fremtræder ejendommen og lejemålet i særdeles pæn og præsentabel stand.

Lejemålet er lyst og veldisponeret indrettet med et stort regulært butikslokale, tilstødende lager med automatisk port mod par­ke­rings­plad­sen samt, bagerst i lejemålet, personale- og vel­færds­fa­ci­li­te­ter.

Loftshøjden er på ca. 5,35 meter og der er godt med lys og luft overalt.