Detail fra EDC

Østervold 28

6800 Varde

235.000 kr./år

319 m²

På attraktiv placering, mellem byens to største varehuse, udlejes nu tidligere slag­ter­for­ret­ning

Denne ejendom gennemgik i 2009 en total gennemgribende forvandling, da det tidligere beboelseshus (oprindelig opført i 1890) blev ombygget og ”nyopført” som det ejendommen er i dag – en moderne indrettet slag­ter­for­ret­ning med butik, pro­duk­tions­lo­ka­ler samt tilknyttet lager og administration.

Ejendommen er bibeholdt i gammel byggestil, og har dannet en både charmende og funktionel ramme om en af Vardes suc­ces­hi­sto­ri­er, ”Krææs” (det tidligere ”Mad Med Mere”), som på grund af for­ret­nings­ud­vi­del­se nu er flyttet til en større lokation.

Ejendommen ligger på et af de mest befærdede steder i den centrale del af Varde, som er en gammel købstad med godt 14.000 indbyggere.

Beliggenheden fås næppe meget bedre end på dette hjørne af Østervold og Bøgevej, hvis man driver erhverv med behov for synlighed og let tilgængelighed.

Netop her færdes således meget af trafikken mellem Varde Syd og Varde Nord. Af samme årsag ligger de to store varehuse, Føtex og Kvickly, kun få meter herfra – ligesom der også findes andre forretninger og liberale erhverv i nærområdet. Lige overfor, på Bøgevej, ligger f.eks. Skjern Banks domicil i Varde, der blev nyopført i 2009 – samtidig med tilblivelsen af nærværende ejendom.

Selve ejendommen på Østervold 28 rummer i alt 319 etagemeter, bestående af ”hovedhuset” på 264 m² samt den integrerede lagerbygning på 55 m².

Hovedhuset er indrettet med butik og salgsområde i den forreste del (mod Østervold), hvorfra der er åben adgang til det bagvedliggende pro­duk­tions­om­rå­de og lager.

Fra butikken er der trappe til udnyttet tagetage på 58 m², der består af et repos med adgang til kontor, køkken- og personalerum, badeværelse med toilet samt et særskilt, mindre toilet. Overalt er der taget hensyn til ejendommens oprindelige stil – hvilket særligt kommer til udtryk i tagetagen, med de hvide lofter og kon­trast­ska­ben­de mørkebrune hanebåndsspær.

Ejendommen er beliggende på en 528 m² god, regulær grund, hvorpå der bagerst er anlagt 8 par­ke­rings­plad­ser – hvilket er et attraktivt gode i bymidten, som bestemt ikke er alle forundt.

Alt i alt en ejendom i en høj bygningsmæssig kvalitet, som rummer et væld af muligheder for benyttelse – hvad enten det er til fortsat slagter- eller de­li­ka­tes­se­for­ret­ning, anden butik, klinik, liberalt erhverv eller sågar arbejdende værksted. Ejendommen er også til salg – forhør nærmere hos EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Området:
Ejendommen er beliggende i den centrale del af Varde, på et af de mest befærdede steder i midtbyen – idet Østervold rummer en masse gennemkørende trafik mellem den sydlige og nordlige bydel.

Nærområdet er kendetegnet ved meget handel, hvorfor også de to store varehuse, Føtex og Kvickly, kun ligger et par stenkast fra hinanden.

Derudover ses en del liberalt erhverv (bank og ejendomsmægler), ligesom også McDonald’s ligger kun ca. 100 m. herfra.

Sidegaderne til Østervold byder derimod på mindre trafik og mere ro og idyl – og er velkendt i Varde som et attraktivt be­bo­el­ses­om­rå­de (det gamle sygehuskvarter), hvor man er tæt på byens mange faciliteter og skønne rekreative områder.

Faciliteter

Interiør

 • Kantine
 • Bad og omklædning
 • Cykelkælder
 • Loftshøjde (2.7)

Exteriør

 • P-kælder (0 stk)
 • P-Pladser (8 stk)
 • Porte
 • Ramper
 • Tagterrasse
 • Facadelængde (94.2 m)
 • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

 • Personelevator
 • Ventilation
 • Kabling
 • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
 • Vinduestype Termo

Afstand til

 • Østervold (Varde)67 m
 • Varde Vest st557 m
 • Es­b­jerg­mo­tor­vej­en (73)13,5 km

Nøgletal

Adresse
Østervold 28
Sagsnr.
67001541
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
235.000 kr./år
Erhvervsareal
264 m²
Kælder
11 m²

Arealer

Grundareal
528 m²
Bebygget
261 m²
Erhvervsareal
264 m²
Etageareal
319 m²
Kælder
11 m²

Økonomi

Årlig leje
235.000 kr./år
Månedlig leje
19.583 kr.
Årlig leje pr. m²
737 kr.
Bruttoleje pr. år
235.000 kr.
Månedlig bruttoleje
19.583 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
736 kr.
Depositum
117.500 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Leje forhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidigt 6 mdrs. varsel til ophør den 1. i en måned
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Én gang årligt i h.t. stigningen i NPI, dog min. 2% p.a.
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1890 / 2009
Fredet ejendom
Nej
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D