Detail fra EDC

Ringkøbingvej 1

6800 Varde

90.000 kr./år

150 m²

Butikslejemål med attraktiv beliggenhed i velbesøgt varehus med gennemsnitligt 2.300 kunder dagligt

• Særdeles attraktiv ”shop in shop” i stort og velbesøgt varehus
• Fælles indgang med Føtex – og med stor synlighed ift. ca. 2.300 kunder dagligt
• Derudover stor synlighed ift. byens mest trafikerede rundkørsel v/ Føtex og McDonalds
• Lejemålet udgør 150 m², hvoraf 94 m² er gulvareal i selve butiksdelen
• Fælles vel­færds­fa­ci­li­te­ter (toiletter, køkken og personalestue) med Føtex
• Gratis benyttelse af P-plads på taget mellem kl. 7–21 i hverdage og 7–20 i weekender

Dette er­hvervs­le­je­mål på i alt 150 m² er ideelt for virksomheden, der ønsker en førsteklasses beliggenhed med høj synlighed og stort kun­de­po­ten­ti­a­le – og som både kan udnytte og bidrage til de synergier denne placering kan føre med sig.

Er­hvervs­le­je­må­let ligger strategisk godt placeret i direkte tilknytning med ind­gangs­par­ti­et i Føtex-ejendommen, hvilket giver en enestående synlighed og tilgængelighed. Med en daglig strøm af kunder på gennemsnitligt 2.300 passerende, på ”butikstorvet” lige ude foran, er lejemålet således sikret en konstant strøm af potentielle kunder.

Lejemålet består af selve butiksdelen, der har et gulvareal på ca. 94 m². Derudover er der også mulighed for at udstille varer ved butikkens indgang, som kan tiltrække for­bi­pas­se­ren­des opmærksomhed. Endvidere er der adgang til fællesarealer, såsom køkken, toiletter og per­so­na­le­af­snit.

Selve bu­tiks­af­snit­tet er åbne og regulære lokaler, der har hvidmalede vægge og hvide akustiklofter i skinnesystem med indbygget LED-belysning. Der er klinkegulve i den forreste del, mens øvrigt gulv er ved­li­ge­hol­del­ses­ven­ligt glittet betongulv. Ved lejemålets bagvæg er det muligt at etablere vand og afløb, hvis en ny lejer har behov herfor.

Der er en god loftshøjde på 3 meter, som øger fornemmelsen af rummelighed i lokalerne og som giver god plads til at præsentere produkter og lave en flot og effektiv udstilling. Lejemålet er fleksibelt og kan tilpasses efter behov, hvad enten det er til detailhandel, kontor eller ser­vi­ce­virk­som­hed.

Som en del af lejemålet har man også adgang til fæl­les­fa­ci­li­te­ter såsom køkken, toiletter, personalestue og mødelokale, som deles med Føtex-personalet. Dette sikrer en praktisk og bekvem adgang til essentielle faciliteter, og samtidig opretholder man som lejer en fleksibel og billig løsning, da ved­li­ge­hol­del­se og rengøring af disse områder sorterer under Føtex.

Som lejer i ejendommen medfølger gode par­ke­rings­for­hold, idet det er gratis at benytte par­ke­rings­a­re­a­let med 125 P-pladser på varehusets tag i tidsrummet mellem kl. 7–21 i hverdage og 7–20 i weekender. Mellem par­ke­rings­dæk­ket og stueplan er der såvel elevatorer som trappe, i direkte forbindelse til nærværende lejemål. Derudover der gratis offentlig par­ke­rings­a­re­al i gadeniveau udenfor.

For yderligere oplysninger om lejemålet – kontakt EDC Erhverv Poul Erik Bech.

OMRÅDET:
Varde er i dag en by med 14.108 indbyggere (2023), men kan dateres helt tilbage fra 1100-tallet. En kongeborg blev omkring år 1300 opført på et endnu eksisterende voldsted og byens ældste køb­stand­pri­vil­e­gi­er stammer tilbage fra 1442, hvor Varde Å spillede en vigtig rolle for byens udvikling og status.

Byen er en hyggelig og levende handelsby med gode faciliteter og shop­ping­mu­lig­he­der og har et særligt stort og smukt torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om alt lige fra bør­ne­l­op­pe­mar­ked, ju­le­ka­len­deråb­ning i december, torvedage i sommerhalvåret samt koncerter og sport­s­ar­ran­ge­men­ter.

Byen har en bymidte præget af det gamle købstadsmiljø, hvilket gør den velbesøgt som ferie- og turistby i sommerhalvåret, da afstanden til Vesterhavet og de populære strandbyer ikke er særlig stor.

Som Danmarks 2. største turistkommune efter København (målt på antal overnatninger), og som "hovedstad" i landets geografisk 5. største kommune, er byen således det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes udbygget de kommende år, idet særligt bymidten de seneste år har gennemgået en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder samt udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots” med kunst og oplevelsesrum.

”Nationalpark Vadehavet” er på UNESCO’s ver­dens­arvs­li­ste og er Danmarks største nationalpark med natur i verdensklasse. Størstedelen af Vadehavets landområder ligger i Varde Kommune og består af hav, strand, øer, søer, mudderflader, marskland og vandløb, og har et helt specielt plante- og dyreliv som følge af tidevandets indflydelse. I Varde Kommune strækker nationalparken sig gennem Varde Ådal og helt ind til Vardes bymidte. Som følge af kommunens unikke og meget alsidige natur, arbejder man i kommunen under det fælles motto ”Vi i naturen”.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning
  • Loftshøjde (3)

Exteriør

  • P-Pladser (125 stk)
  • Facadelængde (10 m)
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Personelevator
  • Vareelevator
  • Ventilation
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Ringkøbingvej v Østervold (Varde)74 m
  • Varde Vest St.546 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en14,1 km

Nøgletal

Adresse
Ringkøbingvej 1
Sagsnr.
670114020
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
90.000 kr./år
Erhvervsareal
150 m²

Arealer

Grundareal
5.328 m²
Bebygget
150 m²
Erhvervsareal
150 m²
Etageareal
150 m²

Økonomi

Årlig leje
90.000 kr./år
Månedlig leje
7.500 kr.
Årlig leje pr. m²
600 kr.
Bruttoleje pr. år
90.000 kr.
Månedlig bruttoleje
7.500 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
600 kr.
Depositum
45.000 kr.
Aconto Vandudgift
3.000 kr.
Aconto Varmeudgifter
15.000 kr.
Elektricitet
14400
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Ja

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Ja, efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Ja, efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidigt 6 mdrs. varsel + løb. mdr.
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
Hvert år pr. 1/1 iht. NPI, min. 2 %
Overtagelse
Som lejemålet er og forefindes
Afståelsesret
Ja

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1998
Omfattet af energimærke
Nej