Detail fra EDC

Vestergade 7

6800 Varde

234.000 kr./år

365 m²

Velindrettet og rummeligt butikslejemål på i alt 365 kvm med attraktiv beliggenhed midt på gågade

På en af byens bedste og mest trafikerede gå­ga­de­pla­ce­rin­ger, udlejes nu dette pæne og velindrettede butikslejemål på i alt 365 kvm.

Butikken ligger godt placeret i Vestergade, der er en af byens 2 gågader, som begge er forbundet med byens store, flotte torv. Beliggenheden er optimal i forhold til den gående trafik, men her er man også tæt på de mange gratis, offentlige par­ke­rings­plad­ser i midtbyen.

På denne placering midt på gågaden er man omgivet af gode, velkendte forretninger, der for de flestes vedkommende har været en fast bestanddel af bybilledet gennem årtier – herunder Bog & Idé, Varde Guld & Sølv, Mr. Bechsgaard, Varde Apotek, Sportmaster og skobutikken Tops. Også butikker som Flying Tiger, bril­le­for­ret­nin­gen Louis Nielsen og den nye Only-butik ligger lige tæt ved nærværende butikslejemål og er medvirkende til et godt kundeflow.

Selve lejemålet rummer i alt 365 etagemeter, og består af butikslokaler på 209 kvm samt bagvedliggende lager, kontor og per­so­na­le­fa­ci­li­te­ter på i alt 96. Hertil kommer 60 kvm kælder ("pluklager") med direkte trappeadgang til/fra butikken.

Butikken har et ca. 10 meter bredt facadeparti mod gågaden - med butiksruder på begge sider af ind­gangs­par­ti­et - og byder på stor op­mærk­som­heds­vær­di i gadebilledet.

Også indvendigt fremtræder lokalerne i en pæn og præsentabel stand - og lejemålet synes velegnet til et bredt udvalg af detailbutikker. Med enkle midler er det endda muligt at udvide selve butiksdelen fra 209 kvm til ca. 265 kvm - ved at inddrage det bagved liggende lager i stueplan - og stadig have mulighed for lager og per­so­na­le­af­snit på 1. sal.

Info om Varde:
Varde er en hyggelig og levende handelsby med gode shop­ping­mu­lig­he­der. Byen har fra gammel tid status af købstad, hvilket bymidten tydeligt bærer præg af i dag - blandt andet ved det store, flotte torv, der forbinder gågaderne og som hvert år danner rammen om alt lige fra bør­ne­l­op­pe­mar­ke­der, ju­le­ka­len­deråb­ning i december, torvedage i sommerhalvåret samt koncerter og sport­s­ar­ran­ge­men­ter.

Især i sommerhalvåret er Varde et meget velbesøgt udflugtsmål for turister, der primært kommer fra de store som­mer­hu­s­om­rå­der ved vestkysten. Som Danmarks største kystkommune, og Danmarks 2. største turistkommune (efter København – målt på antal overnatninger), og som "hovedstad" i landets geografisk 5. største kommune, er byen desuden det naturlige handelscentrum for et meget stort opland. Denne position forventes byen at udbygge de kommende år, idet særligt bymidten har gennemgået – og stadig gennemgår – en mærkbar positiv forvandling gennem forskønnelse af gader og stræder og udvikling af hidtil uudnyttede ”hotspots”, op­le­vel­ses­lo­ops m.v.

Faciliteter

Interiør

  • Loftshøjde (2.8)

Exteriør

  • P-kælder (0 stk)
  • P-Pladser (0 stk)
  • Facadelængde (10 m)
  • Udenomsarealer Befæstet

Teknik

  • Personelevator
  • Vareelevator
  • Ventilation
  • Indlagt el, sikret med 0A (ampere)
  • Vinduestype Termo

Afstand til

  • Slotsgade v Rådhusstræde (Varde)239 m
  • Varde Vest St.537 m
  • E 20 - Es­b­jerg­mo­tor­vej­en13,9 km

Nøgletal

Adresse
Vestergade 7
Sagsnr.
67001218
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
234.000 kr./år
Erhvervsareal
365 m²
Kælder
60 m²

Arealer

Grundareal
525 m²
Bebygget
316 m²
Erhvervsareal
365 m²
Etageareal
365 m²
Kælder
60 m²

Økonomi

Årlig leje
234.000 kr./år
Månedlig leje
19.500 kr.
Årlig leje pr. m²
641 kr.
Bruttoleje pr. år
234.000 kr.
Månedlig bruttoleje
19.500 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
641 kr.
Depositum
58.500 kr.
Aconto Varmeudgifter
18.000 kr.
Elektricitet
Betales direkte til for­sy­nings­sel­skab
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
Efter nærmere aftale
Uopsigelighed fra udlejer
Efter nærmere aftale
Opsigelse
Gensidigt op­si­gel­ses­var­sel på 6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Påhviler udlejer
Lejeregulering
I henhold til NPI, minimum 2,5 %
Overtagelse
Overtages som det er og forefindes
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
2
Byggeår / Ombygget
1938 / 1997
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
E