Detail fra EDC

Silkeborgvej 82A

7400 Herning

445.000 kr./år

445 m²

Ikonisk ejendom med central beliggenhed søger nye lejere.

Silkeborgvej 82A er en spændende ejendom, der emmer af historie fra teksti­lin­du­stri­ens storhedstid. Det er en anderledes og spændende bygning, som alle i Herning kender for de runde vinduer, og med sin seneste anvendelse som bur­ger­re­stau­rant.

Anvendelsen af lejemålet er oplagt til restauration og kan få en ny restauratør relativt hurtigt i drift til lave etab­le­rings­om­kost­nin­ger.

Bygningen er i dag indrettet med et indbydende spiseområde, køk­ken­fa­ci­li­te­ter til restauration, kølerum, personalestue, omklædning- og toilet­fa­ci­li­te­ter samt kontor.

Fra tidligere anvendelse er der anlagt drive-in funktion, der gør det muligt at køre rundt om lejemålet, som også har gode par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter.

Alternativ anvendelse kan drage inspiration fra de om­kring­lig­gen­de lejere og butikker – altså boks-ejendomme med forretning. Kigger man på nærmiljøet, findes der et bredt udvalg af køk­ken­for­ret­nin­ger, en dag­lig­va­re­for­ret­ning, og THANSEN.

Silkeborgvej er en trafikeret central vej i Herning centrum, der forbinder Herning C og Øst-byen. Området øst for centrum er efterhånden blevet det primære handelsområde i byen, godt hjulpet på vej af blandt andet Herning Centret, Bauhaus og andre store spillere i detailmarkedet.

Herfra er der kort afstand til mo­tor­vejs­net­tet og gågaden samt banegården er blot 1,5km væk. Området rummer en blandet bygningsmasse, herunder villakvarterer og lejligheder, men også skole, kirke, indkøb og ikke mindst erhverv. Golfbanen, HEART, Carl Henning Pedersen museet og Højhuset giver området ekstra popularitet.