Detail fra EDC

Lichtenbergsgade 1

8700 Horsens

1.234 kr./år

1.794 m²

Forbind historie og smag - helt centralt i Horsens

I hjertet af Horsens finder I „Posthuset“, som er en ikonisk bygning med en historie som PostNords tidligere hovedposthus. I 2020 fik en entreprenant familie idéen om at omdanne huset til et unikt oplevelsessted med street food og eventlokaler. I har nu muligheden for at blive den nye forpagter af stedet og igen bringe liv i de fantastiske lokaler. Alt er stort set klar til åbningen, så her kommer I igang uden de store investeringer.

Med et imponerende etageareal på 1.794 m² fordelt på to etager, er der plads til op mod 2.900 gæster, hvis man medtager uden­dør­s­a­re­a­ler­ne.

Historiske rammer med mange muligheder
Posthuset har bevaret sin historiske charme og kulturarv. Ombygningen skete med stor respekt og fortidens anvendelse af lokalerne er tænkt med ind i den rå og rusikke indretning.

Stueetagen er udstyret med 9 street food boder, dessertbod samt stor café og bar. Alle boder er indrettet med basisudstyr i form af vask, udsugning samt gode el­in­stal­la­tio­ner. Her er plads til omkring 250 spisende gæster og direkte adgang til den hyggelige gård med udeservering samt faciliteter til events og musik.

Den tidligere „Budstue“ på „1st Floor“ rummer gode muligheder for imponerende arrangementer, foredrag og begivenheder med plads til op til 500 spisende gæster. Køkkenet er fuldt udstyret med alt hvad der forventes af et professionelt køkken. Dertil hører to barer og en scene med fuldt udstyr til en koncert. Ejendommens rooftop står uudnyttet, men her kan skabes Horsens‘ første rooftop bar med mulighed for servering.

Kælderen er udstyret med to kølerum - et med fadølsanlæg til hele huset og et stort walk-in kølerum - op­va­ske­fa­ci­li­te­ter, VIP-rum, opmagasinering, omklædning og meget mere.

Street food er mere end bare mad; det er en oplevelse. Det skaber en autentisk og international atmosfære, der tiltrækker både lokale og besøgende. Posthuset har været en stor succes både ved åbningen i oktober 2020 samt ved genåbningen efter Corona i juni 2021. Efter 2. nedlukning søges en ny forpagter til stedet.

Horsens er Danmarks 7. største by og vi er blandt landets hurtigst voksende kommuner. I kommer til en by med et godt mix mellem de unge studerende, bør­ne­fa­mi­li­er­ne og de velstillede seniorer. Med Posthuset kan I blive en del af denne spændende bevægelse og tilbyde noget ekstraordinært til Horsens‘ befolkning.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Teknik

  • Personelevator
  • Ventilation

Afstand til

  • Li­ch­ten­bergs­ga­de (Horsens Kom)171 m
  • Horsens St.699 m
  • E 45 - Østjyske Motorvej5,0 km

Nøgletal

Adresse
Li­ch­ten­bergs­ga­de 1
Sagsnr.
873903803
Ejendomstype
Detail
Årlig leje
1.234 kr./år
Erhvervsareal
1.794 m²
Kælder
670 m²

Arealer

Erhvervsareal
1.794 m²
Etageareal
1.794 m²
Kælder
670 m²

Økonomi

Årlig leje
1.234 kr./år
Månedlig leje
102 kr.
Årlig leje pr. m²
1 kr.
Bruttoleje pr. år
1.234 kr.
Månedlig bruttoleje
102 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
0 kr.
Depositum
0 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
3 år
Uopsigelighed fra udlejer
6 år
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
Npi, dog min 2%
Overtagelse
Efter aftale
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
1986
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C

Landsdækkende erhvervsmæglere med lokal forankring

Jeg arbejder med langsigtede kun­de­re­la­tio­ner og via en dedikeret tilgang til netværk og relationer får jeg løbende udbygget kontaktfladen - til gavn for vores sælgere og udlejere. Jeg kan hjælpe dig med en professionel rådgivning, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.

Lars Tygesen

Indehaver, Ejendomsmægler, DiplomValuar, HD-f

lt@edc.dk61 20 44 20EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S

EDC Erhverv Ejendoms Centret A/S

Strandkærvej 30, 8700 Horsens

873@edc.dk70 26 40 44