Detail fra EDC

Bytorvet 1 ST

8722 Hedensted

297.000 kr./år

339 m²

Velindrettede lokaler midt i Hedensted by

• Centralt beliggende i Hedensted

• Store vinduespartier med gode ud­stil­lings­mu­lig­he­der

• Gode par­ke­rings­mu­lig­he­der i området

• Det er muligt at købe ejendommen i stedet for at leje den

Lokalerne udgør 283 m² velindrettede lokaler samt 56 m² depotrum/lager i kælderen. Lokalet består af et stort lyst butikslokale/åbent kon­tor­fæl­leskab med tilhørende mødelokaler, kantine og toilet­fa­ci­li­te­ter. Lokalet fremstår med hvide vægge, lydlofter, tæppefliser/trægulve samt store vinduespartier som er velegnet til udstilling.

Lokalet har igennem en længere årrække været anvendt til bank, men kan anvendes til et bredt udvalg af liberalt erhverv og butikker.

Ejendommen kan lejes, men det er også muligt at købe ejendommen hvis dette ønskes. I så fald kontakt er­hvervs­mæg­le­ren for en pris.
Hedensteds indbyggere danner grundlag for et rigt butiksliv, hvor du finder alt fra både dag­lig­va­re­bu­tik­ker (Brugsen, Rema 1000, Lidl, Fakta og Spar) til detailbutikker inden for herre- og dametøj, isenkram, sport, boghandel, Matas, vin, blomster og apotek.
Bymidten (centerformål) er udlagt ud fra de­tail­han­dels­struk­tu­ren. Den er karakteriseret ved at kunne indeholde en bred vifte af anvendelser eksempelvis butikker, caféer, restauranter, spillesteder, læge­kon­sul­ta­tio­ner, banker, for­ret­nings­ser­vi­ce, kulturtilbud og offentlig administration mv.

Hedensted er kommunens største by, og har derfor lagt navn til kommunen.

Byen ligger tæt ved motorvej og skov, lige mellem Horsens og Vejle, som kan nås på ca. 20 minutters kørsel.

Hedensted udgør sammen med den nordlige naboby Løsning et sammenhængende byområde med 12.107 indbyggere.

https://www.he­den­ste­d­er­hverv.dk/virksomhed/grunde-og-lokaler/lokaler