Detail fra EDC

Boulevarden 8 ST TH

9000 Aalborg

153.000 kr./år

51 m²

Flot lejemål på én af Boulevardens bedste beliggenheder

• Fantastisk beliggenhed på ét af Aalborgs absolut flotteste strøge
• Lækkert og intimt lejemål, som er totalrenoveret i 2019
• Præsentabel ejendom på Boulevarden med gode pro­fi­le­rings­mu­lig­he­der for lejer
• Højloftet lejemål
• Mulighed for leje af lager i bagbygning

Lejemålet er beliggende på Boulevarden - et område, som er særligt kendt for dets mange spe­ci­al­bu­tik­ker og rige caféliv, med et højt ak­ti­vi­tets­ni­veau alle ugens dage. Lejemålet er velbeliggende tæt på de 2 populære caféer, nemlig Café Peace og Penny Lane Café, som har til formål at skabe liv fra tidlig morgen til sen aften.

Lejemålets areal udgør i alt i stueplan ca. 51 m² med niveaufri adgang direkte fra Boulevarden til lyst et butikslokale med en god loftshøjde. Fra butikslokalet er der direkte adgang til et baglokale med køkken samt toilet med forrum. Loftet udført som nedhængte rockfonplader i skinnesystem og gulvet i poleret beton giver et råt look.

Lejemålet er beliggende i centrum af Aalborg tæt ved Aalborgs gågadenet. Der er gode muligheder for offentlig transport, idet Nytorv og Aalborg Banegård ligger få minutters gang fra lejemålet.

Boulevarden er kendetegnet med mange spe­ci­al­bu­tik­ker og caféer i gadeplan samt klinikker, liberalt erhverv og boliger på 1. sal og opefter. Boulevarden forbinder midtbyen og gågaderne med J. F. Kennedys Plads samt Aalborg Banegård, og er således en central placering i forhold til at generere kundestrøm.

Som nærmeste naboer kan Café Peace og Penny Lane Café samt Henrik Ørsnes Smykker nævnes.

Med lejemålet er der mulighed for en sammenlægning med nabolejemålet på i alt 104 m² samt leje af et ekstra lagerareal i bagbygningen.

Der er således tale om et lejemål, der rummer diverse an­ven­del­ses­mu­lig­he­der.