Detail fra EDC

Nørregade 5 ST

9000 Aalborg

215.000 kr./år

86 m²

Charmerende butikslejemål

- Attraktiv beliggenhed
- Præsentabel ejendom med flot facade
- Velegnet til flere de­tail­kon­cep­ter
- Niveaufri adgang

Efter en massiv renovering står Nørregade klar og skaber en hyggelig atmosfære og de små træer skaber en oase midt i byen. Nørregade tilbyder shopping for enhver smag og kulinariske oplevelser. Magasins åbning har uden tvivl skabt flere kunder i området med det nye indgangsparti direkte til Nørregade.

Lejemålet er velindrettet med regulært butikslokale på 86 m², hvor de 20 m² går til lager og tekøkken. Derudover er lokalet indrettet med per­so­na­le­toilet.

Lejemålet vil nemt kunne anvendes som tøj-, kaffe eller vinbutik.

Lejemålet er beliggende i en særdeles velholdt og præsentabel ejendom i Nørregade. Endvidere god facade med vinduespartier ud mod Nørregade med gode ud­stil­lings­mu­lig­he­der, som sikrer et godt naturligt lysindfald.

Lejemålet er velbeliggende og tæt på Friis Shopping Center, Bredegade Torv og Algade, hvor såvel lokale, nationale og internationale aktører driver detailbutikker.

Aalborg midtby er karakteriseret ved et stærkt mix af butikker, kulturelle tilbud, un­der­vis­nings­in­sti­tu­tio­ner og rekreative områder, der tilsammen sikrer et stærkt kundegrundlag.