Hotel og Restaurant fra EDC

Holme Byvej 22

8270 Højbjerg

192.000 kr./år

130 m²

Re­stau­ra­tions­mu­lig­hed centralt i Holme

• Stor facadeværdi
• Mange for­bi­pas­se­ren­de
• Gode in­dret­nings­mu­lig­he­der
• Hyggeligt gårdrum med mulighed for udeservering

OM LEJEMÅLET
Ejendommen, hvori lejemålet er beliggende, er oprindelig opført i 1907 som Holme Gamle Skole, og ejendommen står i dag som en af områdets mest markante på hjørnet af Holme Byvej og Bushøjvej. Da skolen flyttede i 1926, blev huset til forsamlingshus og senere blev det til Holme Kro.
I dag benyttes lejemålet til pub, hvor der er mulighed for at tilleje det tilstødende for­sam­lings­lo­ka­le.
Lejemålet er indrettet med et stort og åbent barområde, hvorfra der er adgang til et større køkken, yderligere barareal samt tilhørende toiletter.
Vælger du at tilleje for­sam­lings­lo­ka­let, er der direkte forbindelse fra det store, åbne barområde via. entré. Til for­sam­lings­lo­ka­let hører der yderligere et toilet, således at der kan afholdes selskaber uden gennemgang til barlokalet.
Som lejer af dette lejemål, bliver du nabo til attraktive naboer; en hyggelig tøjbutik, Føtex, Rema 1000 samt en bedemand.

BELIGGENHED
Ejendommen er beliggende mellem et blandet bolig-/erhvervsområde i umiddelbar nærhed af Holme Kirke, Holme Skole, Føtex og Rema 1000.
Mange af byens faciliteter er beliggende i umiddelbar nærhed. F.eks. Tivoli Friheden, Marselisborg Skov og Ceres Park kan nås på 8 minutter.
Med 7 kilometers afstand til Aarhus C og gode bus­for­bin­del­ser er ejendommen nemt tilgængelig for medarbejdere, kunder og beboere.