Hotel og Restaurant fra EDC

Boulevarden 8 ST TV

9000 Aalborg

688.100 kr./år

307 m²

Re­stau­ra­tions­le­je­mål på Boulevarden i Aalborg

• Restaurant med udsugning
• Kom hurtigt i gang
• Klar til egen aptering
• Mulighed for udeservering på Boulevarden

Lejemålet på 307 m² i stueplan er nyindrettet i 2018 til fast­foodre­stau­rant med mulighed for op til ca. 85 siddepladser + udeservering på Boulevarden. Niveaufri adgang direkte fra Boulevarden via elskydedøre til højloftet lokale med store vinduespartier mod Boulevarden.

Loftshøjden i restauranten er mellem 3 og 3,3 m. Toiletkerne med 2 toiletter, hvoraf det ene er han­di­cap­god­kendt. Gulvet er belagt med store rustikke klinker i en grålig tone. Lofter er udført som gips med synlige ven­ti­la­tions­in­stal­la­tio­ner. I den bagerste del af lejemålet er indrettet køkkenafdeling tilkoblet udsugning og fedtudskiller. Gulve og vægge er udført med fliser, og loft som nedsænket rockfon.

Køkkenet er klar til egen aptering af inventar. Fra køkkenet er der adgang til gårdmiljø, hvorfra affald håndteres. Fra lejemålet er der trappe og elevator til god kælder på 170 m² som indeholder per­so­na­le­fa­ci­li­tet med bad, toilet og omklædning samt køle- og frysefacilitet.

Der er mulighed for anden indretning af lejemålet. Forhør ved medvirkende ejendomsmægler omkring muligheder.

Lejemålet er beliggende på Boulevarden – et område, som er særligt kendt for dets mange spe­ci­al­bu­tik­ker og rige caféliv, med et højt ak­ti­vi­tets­ni­veau alle ugens dage. Som nærmeste naboer kan nævnes Cafe Peace og Penny Lane Cafe samt Julie Sandlau og Henrik Ørsnes smykker.

Boulevarden forbinder midtbyen og gågaderne med J. F. Kennedys Plads samt Aalborg Banegård, og er således en central placering i forhold til at generere kundestrøm.