Kontor fra EDC

Bomsluttervej 2 ST

2400 København NV

315.500 kr./år

353 m²

Butikslokale ud til Fre­de­riks­borg­vej med stor synlighed

• Stort kontorlokale i Nordvest
• Tidligere brugt som banklokaler
• Stor og let tilkommelig kælder
• God synlighed fra Fre­de­riks­borg­vej

Butikslokale ud til Fre­de­riks­borg­vej med stor synlighed
Lejemålet på Bomsluttervej er et stort og alsidigt lokale, som kan bruges til diverse kontor- eller butiksmæssige formål. Lokalet har tidligere været brugt til bankforretning og indretningen bær præg af dette. Lejemålet er på ca. 353 m², stueplanen andrager 303 m² og kælderen andrager ca. 50 m².

Lejemålet er indrettet med en sluseindgang i lejemålets venstre side, som fører videre ind til et stort åbent lokale. Dette lokale er oplagt til at være lejemålets front office, hvor der kan blive taget imod kunder og hvor størstedelen af ar­bejds­plad­ser­ne kan placeres. Dette lokale har store vinduer i facaden, som giver godt lysindfald og god eksponering fra Fre­de­riks­borg­vej.

Lejemålet kunne også være optimalt i et butiksscenarie, hvor et showroom er oplagt. Placeringen med de to vinduer sikrer en makismal synlighed til en bred demografi. Lejemålets beliggenhed er optimalt til normal butiksdrift, da det ligger i et tæt befolket med massere af fodtrafik.

I venstre side af dette store lokale er der indrettet et mødelokale. Bevæger man sig mod højre i lejemålet vil man finde et mindre lokale, som er oplagt til back office funktioner. I dette lokale finder man også serverrummet, som på nuværende tidspunkt står åbent, men hvor der er god mulighed for at lukke af med simple vægge.

Dette rum fører videre til køkkenet, som er et niveau længere ned end de foregående rum. Køkkenet er udstyret med kogeplade, ovn, køleskab, vask og skabe. Derudover er der fedtudskiller tilknyttet lejemålets spil­de­vands­sy­stem.

Fortsætter man videre i lokalet er den resterende del opdelt i mindre lokaler, som er indrettet til toilet, depot og garderobe. Her finder man også trappen som fører ned til kælderen, hvor der er gode la­ger­mu­lig­he­der.

Lejemålet er derudover udstyret med ud­luft­nings­an­læg.

Den mangfoldige og travle bydel i ydre København
Lejemålet på Bispebjergvej 2 er et velplaceret lokale i den nordvestlige del af København. Tæt beliggende er Bispebjerg Kirkegård, Bispebjerg Hospital, Bispebjerg St. buslinjer der agerer som direkte forbindelse til hovedstadens øvrige områder.

Bomsluttervej er en sidegade til Fre­de­riks­borg­vej, som er en trafikal hovedpulsåre mellem Nørrebro og det ydre København heriblandt Søborg. Området er tætbefolket, hvorfor der er gode ind­købs­mu­lig­he­der, restauranter og skoler i nærheden. Kombineret betyder dette, at lejemålet har en yderst attraktiv placering med høj eksponering mod både fod- og almen trafik.

Afstand til

  • Fre­de­riks­borg­vej (Tomsgårdsvej)192 m
  • Bispebjerg St.940 m
  • Nørrebro St. (Metro)1,4 km
  • Emdrup St. (togbus)1,6 km
  • 192,6 km

Nøgletal

Adresse
Bomsluttervej 2 ST
Sagsnr.
114057460
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
315.500 kr./år
Erhvervsareal
353 m²
Kælder
50 m²

Arealer

Erhvervsareal
353 m²
Etageareal
353 m²
Kælder
50 m²

Økonomi

Årlig leje
315.500 kr./år
Månedlig leje
26.291 kr.
Årlig leje pr. m²
894 kr.
Bruttoleje pr. år
315.500 kr.
Månedlig bruttoleje
26.291 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
893 kr.
Depositum
157.750 kr.
Aconto Varmeudgifter
35.652 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Nej
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
2 år
Uopsigelighed fra udlejer
4 år
Opsigelse
6 måneder
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI, dog min. 3 %
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Antal etager
1
Byggeår / Ombygget
1939
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
C