Kontor fra EDC

Borgmester Christiansens Gade 48

2450 København SV

13.200.000 kr./år

11.000 m²

Value for money i Borgmesteren

Med kontorer i Borgmesteren får man "Value for Money". Der er fokus på lave driftsudgifter, hvilket betyder, at lejen er kon­kur­ren­ce­dyg­tig i forhold til traditionelle kø­ben­hav­n­er­le­je­mål.

Borgmesteren kan etableres som ét stort domicil eller som et flerbrugerhus med et fælles indgangsparti, en fælles kantine og fælles par­ke­rings­fa­ci­li­te­ter. Der bliver over 200 p-pladser i par­ke­rings­kæl­der.

Borgmesteren bliver opført som miljørigtigt byggeri med fokus på et lavt energiforbrug og et godt indeklima med en stabil temperatur og højt luftskifte. Borgmesteren bliver opført med en DGNB eller LEED-certificering.

Borgmesteren bliver bygget i Københavns Sydhavn, der er et af Københavns attraktive er­hvervs­om­rå­der. Nogle af de virksomheder, der har valgt at etablere sig i området, er Philips Danmark, Statoil, TDC, Telenor og Aalborg Universitet.

In­fra­struk­tu­ren i området veludbygget, og det er nemt at komme til Borgmesteren med offentlig transport, i bil og på cykel. Københavns centrum nås på kort tid; ligeledes gør mo­tor­vejs­net­tet, der fører til hele Sjælland.

Københavns Sydhavn er i rivende udvikling. Tungere industri flytter længere ud af byen, hvilket giver plads til mere liberalt erhverv og private boliger. Valbyparken og Kalvebod Fælled gør området grønt og attraktivt, og kanalbyen Sluseholmen byder på små caféer og butikker.

National mæglervirksomhed med lokalt kendskab

Vi er Danmarks største mæg­ler­virk­som­hed og kender både de lokale, nationale og internationale markedsforhold. Derfor kan jeg hjælpe dig, uanset om du skal købe, sælge, leje eller udleje.