Kontor fra EDC

Sct Olai Gade 37

3000 Helsingør

65.000 kr./år

130 m²

Lejemål på 130 kvm til privat service, liberale erhverv og detailhandel med central beliggenhed

Lejemål på 130 kvm til privat service, herunder liberale erhverv og detailhandel med central beliggenhed i Helsingør.

Lejemål i historisk ejendom i hjertet af Helsingør, beliggende på en af Helsingør indre bys hyggeligste gågader med køreadgang, kun 30 meter fra et af gågadenettets hovedstrøg.

Velegnet til privat service, herunder liberale erhverv f. eks. klinik til læger, kiropraktorer, fy­si­o­te­ra­pe­u­ter, frisør, privat undervisning, transport, kommunikation, advokat- og ar­ki­tek­tvirk­som­hed, herudover mindre håndværks- og værk­steds­virk­som­hed og detailhandel.

Lokalerne på i alt 130 kvm, der er beliggende i ejendommens baghus indeholder reception, venteområde, kontor/klinikområder, the-køkken, handicaptoilet og depotrum. Lejemålet, som tidligere har været anvendt til klinik, overtages som beset.

Lejemålet kan efter aftale sammenlægges med et tilstødende lejemål på 160 kvm, der i stueplan indeholder et lokale på ca. 125 kvm med 3 ud­stil­lings­vin­du­er mod Sct. Olai Gade og flere mod gården. På 1. sal, som er ca. 35 kvm, forefindes 2 separate toiletter samt køkken/frokoststue/kontor. Dette lejemål er nyistandsat og ind­flyt­nings­klart. For dette lejemål gælder en trap­pe­le­je­mo­del, hvor 1. års leje udgør kr. 136.000.

Præciseringer i øvrigt:

- Lejemål: Ideelt til privat service, herunder liberale erhverv og detailhandel.
- Lejen på kr. 65.000/500 pr. kvm ex. moms er baseret på, at lejer har en istand­s­æt­tel­ses­for­plig­ti­gel­se.
- Ejendommen er moms­re­gi­stre­ret.
- Depositum: kr. 32.500 reguleres svarende til 6 mdrs. aktuel leje. ex. moms.
- Lejeregulering: Stigning i skatter og afgifter, NPI dog min. 3%.