Kontor fra EDC

Mønten 18, lejemål 2

3600 Frederikssund

265.858 kr./år

222 m²

Er­hvervs­le­je­mål på 222 m² med stor synlighed, gode par­ke­rings­for­hold og central beliggenhed

Lejemålet på Mønten 18 i Frederikssund præsenterer en ideel ramme for virksomheder, der ønsker en kombination af rummelige og funktionelle faciliteter. Med en samlet størrelse på 222 kvadratmeter tilbyder dette erhvervslokale en imponerende eksponering ud mod Mønten, der giver mulighed for attraktiv udstilling og tiltrækkende butiksfront.
Beliggenheden er bekvem med let adgang og gode par­ke­rings­mu­lig­he­der til både ansatte og kunder, hvilket sikrer en problemfri tilgængelighed. De store butiksruder langs Mønten tilføjer ikke kun en visuel appel, men sikrer også et behageligt og naturligt lysindfald i hele lejemålet, hvilket skaber en indbydende atmosfære.

Indvendigt præsenterer lejemålet en velindrettet og rummelig grundplan, der imødekommer forskellige behov. To store og åbne kontorlokaler er lejemålets kerne og tilbyder plads til cirka 8-10 kontorpladser, hvilket muliggør en effektiv ar­bejds­plads­in­dret­ning og samarbejde. Derudover indeholder lejemålet tre separat kontorer, til f.eks. chefkontor eller mødelokaler, der giver mulighed for private samtaler eller møder. Et tekøkken og et badeværelse er også tilgængelige, hvilket tilføjer praktisk funktionalitet til dagligdagen.
Endelig inkluderer lejemålet et printerrum, der også kan anvendes til opbevaring, hvilket bidrager til en velorganiseret arbejdsplads. Denne omhyggeligt udformede kombination af åbne arbejdsområder, private kontorer og praktiske faciliteter gør dette lejemål til et attraktivt valg for virksomheder, der søger en moderne og funktionel arbejdsplads i hjertet af Frederikssund.

Frederikssund er en charmerende by beliggende i det nordvestlige Sjælland, omkring 45 kilometer fra København. Byen har en rig historie og en hyggelig atmosfære med sin smukke beliggenhed ved Roskilde Fjord. Frederikssund byder på et væld af faciliteter og aktiviteter, der gør den til et attraktivt sted at bo og arbejde.
Shoppingcenter Sillebroen er en central del af Frederikssunds handelsliv og ligger blot en kort afstand fra Mønten 18. Her finder man et bredt udvalg af butikker, restauranter og andre ser­vi­ce­fa­ci­li­te­ter, hvilket gør det til et populært mødested for både lokale og besøgende.
Når det kommer til offentlig transport, er S-toget en vigtig forbindelse for pendlere og rejsende, der ønsker at komme til og fra København samt andre nærliggende områder. Afstanden fra Mønten 18 til Frederikssund Station, hvor man kan tage S-toget, er relativt kort og kan nemt tilbagelægges til fods.

Alt i alt er Frederikssund et livligt og veludstyret lokalsamfund, der tilbyder en god balance mellem byliv og natur, hvilket gør det til et attraktivt sted at bo og drive forretning.

Faciliteter

Interiør

  • Bad og omklædning

Afstand til

  • Tre­klø­ver­sko­len, Falkenborg (Fre­de­riks­borg­ga­de)198 m
  • Frederikssund St.636 m
  • 16 - Hil­le­rød­mo­tor­vej­en20,0 km

Nøgletal

Adresse
Mønten 18, lejemål 2
Sagsnr.
342345844
Ejendomstype
Kontor
Årlig leje
265.858 kr./år
Erhvervsareal
222 m²

Arealer

Erhvervsareal
222 m²
Etageareal
222 m²

Økonomi

Årlig leje
265.858 kr./år
Månedlig leje
22.154 kr.
Årlig leje pr. m²
1.198 kr.
Bruttoleje pr. år
265.858 kr.
Månedlig bruttoleje
22.154 kr.
Årlig bruttoleje pr. m²
1.197 kr.
Depositum
132.929 kr.
Aconto Varmeudgifter
40.195 kr.
Moms­re­gi­stre­ret
Ja
Afståelsesret
Nej

Lejeforhold

Uopsigelighed fra lejer
min. 2 år
Uopsigelighed fra udlejer
min. 2 år
Opsigelse
6 mdr. gensidigt
Indvendig ved­li­ge­hol­del­se
Lejer
Udvendig ved­li­ge­hol­del­se
Udlejer
Lejeregulering
NPI
Afståelsesret
Nej

Ejendommen

Op­varm­nings­ty­pe
Fjernvarme/blokvarme (ra­di­a­tor­sy­ste­mer eller varmluftanlæg)
Byggeår / Ombygget
1993
Omfattet af energimærke
Ja
Energimærke
D